Pevačica bi uskoro mogla da se uda, voditelj joj provodadžisao harmonikaša

Rada Manojlović jedna je od najpoželjnijih udavača, a voditelj Žika Jakšić našao joj je „priliku“. On je u emisiji „Nikad nije kasno“ u kojoj je pevačica bila u ulozi člana žirija, predložio da joj dečko bude mladi harmonikaš Bojan Radičević Bokša.

Foto: ATAIMAGES

 

A kao iskusni provodažija, Žika je najpre Radu zamolilo da nešto otpeva uz Bokšu:

– Rada da ostane na bini, a njoj da se priključi Bokša i hoću da mi otpevate jednu pesmu. Pogledajte dragi gledaoci kako su lepi. Rada zna sve da peva, Bokša zna sve da svira. Pošto je ovo lepa i draga emisija, a mi smo preuzeli ulogu provodadžije. Vi ste se dogovorili već? – rekao je Žika, a Mare se nadovezao:

Foto: ATAIMAGES

 

– Jesu, dogovorili su se, živeće za početak kod njega.

Čim je video da se situacija odvija u baš u pravcu u kome je on to želeo, Žika nije hteo više da se meša, pa je prepustio Radi i Bojanu da sami odaberu pesmu:

Foto: Grand TV prntscreen

 

– Pošto ste već krenuli da se dogovarate, neću da remetim harmoniju. Izvolite šta ste se dogovorili, Rada i Bokša samo za vas – dodao je Žika, a pevačica je odmah pokušala da isprovocira potencijalnog dečka:

Foto: Instagram prntscreen

 

– Ajde, sad se pokaži – dodala je Rada, dok je Žika dodao:

– Pritisni to Bokša, komanduj.

Rada je zatim zapevala pesmu „Samo tako“ Miloša Bojanića, dok ju je Bokša ispratio na harmonici. Ovaj nastup izazvao je lavinu pozitivnih reakcija, dok njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica.

Radu Manojlović dečko dočekuje na aerodromu! Pevačica ne skida osmeh sa lica:

sledeća vest

Originalni tekst