Iako nije u rodnoj Srbiji, ovako naša pevačica proslavlja najlepši hrišćanski praznik.

Pevačica Silvija Jung proslavlja Vaskrs daleko od svoje rodne Srbije, ali sa istim žarom i ljubavlju kao da je u svojoj domovini. Pevačica već 30 godina živi u Frankfurtu, ali nije zaboravila svoje korene i poreklo. Uprkos tome što se u njenom domu obeležava katolički Vaskrs, ona je odlučna da održi tradiciju i stvori nezaboravno iskustvo za sebe i svoje najbliže.

Foto: Informer.rs

 

Dekoracija koju je Silvija pripremila zastaje dah, odiše toplinom i tradicijom, prenoseći duh Vaskrsa i radosti praznika. Bogata trpeza je takođe deo ovog slavlja, sa jelima koji bude sva čula i podsećaju na domaćinske trpeze iz Srbije.

Foto: Informer.rs

 

Ali ono što čini ovo slavlje zaista posebnim je Silvijina muzika. Okupljajući svoje najmilije, ona atmosferu dovodi do usijanja jer ne može da prođe neko veselje, a da se ne zapeva. Silvija Jung je dokaz da se tradicija može održati i proslaviti bilo gde u svetu, uz ljubav prema svojim korenima i svojoj muzici.

– Ovo je zaista poseban praznik kojem se radujem još od kako počne Vaskršnji post. Odmah i ja tada krećem sa dekoracijom stana i sve do samog Vaskrsa po malo ukrašavam svoj dom i gotovo da svakodnevno kupim po neki detalj. Vaskrs je poseban dan u mojoj porodici, jer se svi okupimo za ručak i uzivamo u hrani i dobroj pesmi – istakla je pevačica za Informer.

Pored neprijatnosti koje je doživela pre samo nekoliko kada kada joj je obrisan ceo jutjub kanal koji je brojio više od 30.000.0000 pregleda na njenim pesmama, Silvija kaže da ju je to samo ojačalo i motivisalo da bude još bolja upravo zbog onih koji joj zele loše. 

Da li je ovo najbolja izvedba najvećeg pop hita?! Pevačica pokosila konkurenciju, a ovakav glas se dugo nije čuo!

sledeća vest

Originalni tekst