Otac Asmina Durdžića, koji sa aktuelnom zadrugarkom Aneli Ahmić ima dete, zgranuo je sve svojom poslednjom objavom na društvenoj mreži Fejsbuk, u kojoj je ženama uputio najjezivije kletve.

Otac Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić, često je aktivan na svom Fejsbuk profilu, a njegova nedavna objava izazvala je buru i zgrozila svakoga ko ju je pročitao.

Naime, Mustafa je prokomentarisao priče da su Asminu žene plaćale večere, te je putem Fejsbuk statusa pozvao te žene da se jave, a zauzvrat ponudio da im on plati deset puta više.

Ipak, nije to ono zbog čega su svi, nakon čitanja ovog statusa, ostali u neverici. Mustafa je svim ženama, koje su njegovu decu materijalno iskorišćavale, poželeo monstruozne stvari:

– Imam dva sina, bili su lepotani, a i sada su još uvek. Ako postoji ijedna žena ili devojka koja je platila mome sinu večeru, a da zauzvrat nije dobila 50 večera, neka mi se javi ovde javno imenom i prezimenom, vraćam joj 10 puta više! Onima koje su iskorišćavale materijalno moju decu želim da obole što pre od raka. Isto važi i za žene, devojke koje su bile verene, verene sa Asminom, a ja znam da ne postoji nijedna sa kojom je bio veren – napisao je Asminov otac i sve ostavio u šoku.

Foto: printscreen facebook

 

Podsećamo, Mustafa je jednom prilikom komentarisao i Aneli Ahmić, aktuelnu zadrugarku, a bivšu partnerku njegovog sina Asmina:


Aneli tvrdi da je Asmin gej: Doliva ulje na rasplamsali rat, evo koji zadrugar se sviđa njenom bivšem

sledeća vest

Originalni tekst