Naslednica poznate folk pevačice govorila je o bratancima, ali i muzičkoj karijeri koju je u poslednje vreme zapostavila.

Jelena Vučković nikada se nije mnogo eksponirala, iako je njen život medijima bio prilično zanimljiv. Vanbračna ćerka Goce Božinovske je posle raznih spekulacija uspela da izgladi odnose sa svojom majkom, te danas uživaju u zajedničkom vremenu.

Osim toga, tu su i mališani, Zoran i Vukan, sinovi njenog polubrata Mirka, zbog kojih je porodica sve češće na okupu.

Foto: printscreen

 

– Jaoj, sad su mi bili u gostima sa majkom. Bilo je malo više od tri dana žurke. Proveli smo jedno lepo kvalitetno vreme, dečaci su zaista predivni. Al’ dobro, mali su pa su i nemirni i treba to sve. Ali ja kao tetka snađem se – rekla je Jelena za Grand, pa dodala da je oko dece, osim roditelja, najangažovanija baka Goca:

– Pa više baka trči (smeh). A trčim i ja. Zoki je jako vezan za mene. I Vukan, ali on je još mali, bepče. Ali Zoki, sav je nekako na mene. Ta energija… Volim tu njegovu energiju, predivan dečak.

Foto: Instagram

 

Pevačica, inače, uveliko radi na novim pesmama, a sprema i jednu baladu za koju kaže da je idealna – uz more i vino. Ipak, i pored toga, ona ne konzumira alkohol i trudi se da vodi zdrav život.

– Ne pijem alkohol, ne prija mi. Nemam ništa protiv što neko pije. Na nekom sam detoksu, dosta treniram. Živim jedan sasvim normalan život. Volim zdrav život, volim dobre ljude.

Hronika

Nema dovoljno suza za bol roditelja ubijenih učenika: Pre 3. maja živeli smo u srećnoj bajci, a onda smo i mi umrli! Potresna ispovest sestre ubijenog čuvara iz Ribnikara: Unuci pitaju kada će da im dođe!

strašan gubitak

Potresna ispovest sestre ubijenog čuvara iz Ribnikara: Unuci pitaju kada će da im dođe!

„Dragan, Draganče, Miki kako smo ga zvali, bio je jedinstven. Od rođenja pa kroz njegovo detinjstvo, kroz tinejdžerske dane, kroz služenje vojnog roka, povratak, zaposlenje… Jednostavno, njegova glavna osobina je bila blagorodnost, plemenitost, dostojanstvo, odgovornost.“

Godišnjica zločina u Duboni i Orašju: Komemorativni dan sećanja na žrtve u subotu 4. maja u ravnom Gaju Vozilo Hitne pomoći izletelo s puta! Srećom u  nesreći nije bilo povređenih (VIDEO) Bol za decom Ribnikara nikad neće proći! Programom

Originalni tekst