Reper je putem društvene mreže Instagram pokazao kako je proveo Prvi maj.

Stefan Đurić Rasta pušten je iz bolnice i trenutno se oporavlja u svom domu na Vračaru, a da je posle operacije funkcionalan, pokazao je novom objavom.

Naime, nekoliko dana nakon komplikovane operacije, reper je pušten na kućno lečenje.

Da se sada oseća dobro, pokazao je svojim novim storijima na Instagram profilu, pa je tako objavio sliku na kojoj roštilja na terasi svog velelepnog stana na Vračaru.

Nakon svega opuštao se u dnevnoj sobi uz domaću seriju, a upravo ove objave dokaz su da se brzo oporavlja.

Hronika

Nema dovoljno suza za bol roditelja ubijenih učenika: Pre 3. maja živeli smo u srećnoj bajci, a onda smo i mi umrli! Potresna ispovest sestre ubijenog čuvara iz Ribnikara: Unuci pitaju kada će da im dođe!

strašan gubitak

Potresna ispovest sestre ubijenog čuvara iz Ribnikara: Unuci pitaju kada će da im dođe!

„Dragan, Draganče, Miki kako smo ga zvali, bio je jedinstven. Od rođenja pa kroz njegovo detinjstvo, kroz tinejdžerske dane, kroz služenje vojnog roka, povratak, zaposlenje… Jednostavno, njegova glavna osobina je bila blagorodnost, plemenitost, dostojanstvo, odgovornost.“

Godišnjica zločina u Duboni i Orašju: Komemorativni dan sećanja na žrtve u subotu 4. maja u ravnom Gaju Vozilo Hitne pomoći izletelo s puta! Srećom u  nesreći nije bilo povređenih (VIDEO) Bol za decom Ribnikara nikad neće proći! Programom

Originalni tekst