Pevačica se pojavila na jednom prestoničkom događaju, vidno raspoložena i srećna.

Na ovogodišnjem Saboru narodne muzike, pevačica Dragana Mirković je dobila najveće esnafsko priznanje, nagradu „Nacionalni estradno-muzički umetnik Srbije“, koju dodeljuje SEMUS. 

Dragana je priznala da je presrećna jer nije očekivala da će dobiti pomenutu nagradu. 

Foto: Časlav Vukojičić

 

– Ja sam presrećna, dobila sam najveću nagradu koju jedan umetnik može da dobije. Ovo nisam očekivala – rekla je ona na početku.

Pevačica kaže da se nakon teškog perioda oseća odlično, kao i da je shvatila da je mnogo jača nego što je mislila da jeste. 

Foto: foto Caslav Vukotic

 

– Kod mene je uvek fantastična atmosfera, ja sam uvek dobro. Mnogo sam jača nego što sam mislila da mogu biti, volim ovu novu mene. Ja sam uvek nasmejana i vesela, uživam kada imam puno ljudi oko sebe. Ja ne volim da budem sama. Kad pogledam iza sebe, ne da sam zadovoljna, ja sam prezadovoljna svojom karijerom. Ja postojim 40 godina, uskoro je jubilej, ja sam izuzetno srećna, počastvovana jednom divnom karijerom – kazala je Dragana. 

Ona je zatim osvrnula na svoju decu i tom prilikom istakla da je preponosna na njih. 

– Na odmoru sa decom je bilo super, uvek me obraduju sa nečim, oni su odrasli ljudi, jako dobri i privrženi. Pametni i normalni, čvrsto stoje na zemlji. Ja sam im zahvalna što su uvek uz mene i što me vole, i što su ponosni na mene. Marko i Manuela su preponosni na svoju majku, to je najveći uspeh koji mogu da dobijem. Marko nije moj menadžer, on ne treba time da se bavi, ali mi puno pomaže. Samim svojim prisustvom, zapisuje neke stvari. Zahvalna sam mu, jako je ozbiljan u svemu što radi – rekla je ona.

Gledamo je skoro svaki dan u dnevniku, a ne znamo da je žena ovog moćnika! Muž Milice Nedić godinama je na direktorskoj funkciji!

sledeća vest

Originalni tekst