Voditeljka „Elite“, Maša Mihailović, odlučila je da se pozabavi svojim izgledom i da se podvrgne intervenciji povećanja grudi.

Maši je ovo prva sezona kao voditeljke rijalitija, a od skoro je i na Red televiziji gde vodi emisiju „Pitam za druga“.

Sada je mlada voditeljka odlučila da poradi na svom izgledu i ugradi silikone u jednoj poznatoj prestoničkoj bolnici.

– Operacija je super prošla, trajala je nekih dva sata. Razmišljala sam dosta o veličini i u konsultaciji sa doktorom sam stavila 375 kubika kako ne bi bile prevelike za moju konstituciju. Što se oporavka tiče ovde ću prenoćiti i sutra izlazim, osećam se totalno okej, bar zasad nije kao što sam slušala da je to neka prevelika bol, više je pritisak – rekla je Maša Mihailović, pa dodala:

– Najteže mi pada što do ujutru neću ništa jesti, ali bolje to nego da dođe do povraćanja – zaključila Mihailovićeva.


Sekin muž neprepoznatljiv: Veljko obrijao bradu i skratio kosu, svi ostali u šoku nakon ove transformacije

sledeća vest

TV

Legija piše scenario o ubistvu Đinđića! Čedomir Jovanović: Ja i dalje živim taj 12. mart! Dve godine od početka rata u Ukrajini! Rusi postigli uspeh, Ukrajincima nedostaje oružje i ljudstvo! (VIDEO)

Live TV

Dve godine od početka rata u Ukrajini! Rusi postigli uspeh, Ukrajincima nedostaje oružje i ljudstvo! (VIDEO)

Na drugu godišnjicu od početka rata u Ukrajini borbe i dalje traju. Rusi su prethodnih dana postigli uspeh na frontu, a za Ukrajinu su glavne teme – nedostatak oružja i ljudstva. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski Istakao je da je Avdejevka nova linija odbrane, kao i da su dalji zadaci jačanje granica države. Predsednik Rusije Vladimir Putin leteo je na najvećem supersoničnom avionu na svetu. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su sa Biljanom Šahrimanjan Obradović iz Centra za stratešku analizu i Draganom Vujičićem, novinarom iz Večernjih novosti, a putem vajber uključenja javio se Danijel Simić iz Udruženja novinara RS.

Udarne pesnice duboke države kreću na Rusiju! NATO i SAD očekuje pakao Putinovih vazdušno-kosmičkih snaga! Nož u Ribnikaru uteruje strah u kosti celoj naciji! Ne smemo da dozvolimo da se ponovi masakr (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst