Voditeljka Jovana Joksimović otkrila je koliko je zaista visoka.

Ako u Guglu ukucate „koliko je Jovana Joksimović visoka“ dobićete podatak sa Vikipedije koji nije tačan.

Naime, to da je supruga Željka Joksimovića visoka 1.6 m nije istina.

Voditeljka, koja je pre dva dana sprektakularnom žurokom proslavila 43. rođendan, bila je gošća Goce Tržan na televiziji K1 gde se pričajući o sebi dotakla i toga da li je zadovoljna svojim izgledom, kao i koliko je visoka.

Foto: ATAIMAGES

 

Nikada nisam bila zadovoljna sobom. Ja nikad nisam stala ispred ogledala i rekla sebi: „Jao, kako dobro izgledaš!“. Znaš koliko puta mi se desilo da vidim svoju fotografiju iz mladosti i kažem „Bože, kako si dobro izgledala“, a da toga tada uopšte nisam bila svesna. Tako da, sigurna sam da ću i za danas, za jedno 10 godina reći: „Pa pogledaj kako sam dobro izgleda kada sam imala 43 godine“ – iskreno je rekla Jovana, a zatim otkrila i koliko je visoka.

Foto: ATA Images

 

Na Vikipediji piše da sam visoka 1.6 m, ali to nije istina. Ja sam visoka 1,73 m – iskreno je dodala Jovana, na šta se Goca nasmejala i rekla da je Jovana čak 13 cm viša od nje.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Jovana je pre nekoliko dana govorila o tome šta joj smeta kod društvenih mreža.

Danas svako misli da može da ti kaže što želi. Meni zato društvene mreže smetaju. Šta me briga što misliš da imam veliki nos, usta, ili sam ružna, ili sam lepa… Mene to uopšte ne interesuje! Ja volim da stavim fotografiju na društvene mreže, da kažem evo to sam ja u emisiji.

Nikolija se cela izoperisala, zbog čega se debelo kaje! Do detalja ispričala šta na njoj nije njeno - šokiraćete se brojem zahvata

sledeća vest

Originalni tekst