Pevačica Ceca Ražnatović je stala u zaštitu svog takmičara nakon što je Viki Miljković njegovom izvođenju našla manu.

Zbog kandidata u „Zvezdama Granda“, vrlo često dođe do okršaja između članova žirija, a ovog puta sukobile su se kume, Ceca Ražnatović i Viki Miljković.

Naime, nakon što su obojica osvojili maksimalan broj glasova usledilo je akapela natpevavanje u kome je još jednom bio izjednačen rezultat, a pre Sašine odluke, žiri je dao svoje mišljenje.

Foto: Printscreen

 

Enise, ti standardno to dobro izvodiš, sve je utegnuto, upeglano, možda bih volela da izađeš iz tog okvira i nešto novo da nam pokažeš jer znam da to možeš – počela je Viki što je izrevoltiralo Cecu:

Foto: Printscreen

 

Hoće kumo, sledeći put će operu da peva. ‘Ajde molim te nemoj ti… – odbrusila joj je Ražnatovićka, dok se Viki branila kako zna da on može da peva i urbane narodnjake što bi volela da čuje, dok je Stefana pohvalila za energiju, a zamerila mu komplikovan repertoar.

Mili je istakao da obojica imaju neverovatnu harizmu, što je njega kupilo, dok je kod Snežane presudila nijansa da podrži Stefana.

Foto: Printscreen

 

Dobro su oni pevali, možda me je malkice iznenadio Enis. Jedan krug u kome nisam ništa senzacionalno novo čula, ali bilo je lepo za glasove – dodala je Marija.

U svom stilu Bosanac je istakao kako je Stefan bio bolji, ali da su generalno obojica bili dosadni. Nakon komentara žirija, Popović je rekao kako ne može da odluči i da će uslediti još jedan baraž što se nije dopalo žiriju, međutim nakon natpevavanja Stefan je dobio glas više i prošao direktno.

Na strani kandidata sam, ovo nije fer, jer su spremili jednu pesmu za baraž. Očajno ste otpevali ove druge pesme, ali ja to zanemarujem. Donela sam sud na osnovu boljeg pevanja i završimo maltretiranje momaka – zaključila je Marija.

Foto: Printscreen

 

Na kraju Popović je zaključio kako su ušli u tešku fazu takmičenja kada su svi dobri i gde nijanse odlučuju.

Jovana Joksimović otkrila koliko je stvarno visoka: Na internetu piše lažna informacija, ovo je prava istina

sledeća vest

Originalni tekst