Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je danas da će atmosfera tokom finalne serije ABA lige protiv Partizana biti sjajna i pozvao navijače da svima pokažu sportsku kulturu.

СФЕРОПУЛОС ЈЕДВА ЧЕКА ФИНАЛЕ: Ево шта је поручио навијачима Звезде

Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Sferopulos je na početku istakao zadovoljstvo zbog prvog mesta i prednosti domaćeg terena.

 – Cele sezone treniramo i naporno radimo kako bismo došli do finala. Imamo prednost domaćeg terena i želimo da maksimalno fokusirano uđemo u utakmicu i igramo našu igru – rekao je Sferopulos za klupski sajt.

Grčki stručnjak odlično poznaje Partizan protiv koga ove sezone kao trener ima tri vezane pobede u svim takmičenjima, posle dva startna poraza.

 – Znamo šta je potrebni da radimo, igramo protiv velikog rivala. Mi znamo njih, oni znaju nas i daćemo najbolje da pobedimo u prvoj utakmici. Fokus je na prvom meču, ne celoj seriji – dodao je Sferopulos.

Posebno se Sferopulos osvrnuo na navijače Zvezde.

 – Želim da pozovem navijače da dođu i podrže nas. Znamo da će atmosfera biti sjajna. Želim da svima pokažemo našu sportsku kulturu – zaključio je Sferopulos.

Crvena zvezda u ponedeljak od 20 časova i 30 minuta dočekuje Partizan u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u prvom meču finalne serije koja se igra do tri pobede.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst