Dragana Kosjerina svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a njeno srce osvojio je mladi doktor.

Voditeljka RTS-a Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših televizijskih lica. Iako mnogi pripadnici jačeg pola uzdišu za njom, ona uživa u ljubavi sa stomatologom Bojanom Berduvom.

Foto: profimedia

 

Dragana se trudi da svoju intimu zadrži daleko od očiju javnosti, ali s vremena na vreme na svom Instagram profilu objavi fotografiju sa svojim izabranikom.

Zgodni Perduv je Draganu verio 2019. godine tokom zajedničkog odmora u Atini. Iako je trebalo da stanu na ludi kamen, pandemija korona virusa sprečila je venčanje.

– Pandemija jeste prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je formalnost. Bojan je rođen u Portugaliji, tamo živi deo njegove porodice i bliski prijatelji bez kojih ne želi da upriliči venčanje. Sačekaćemo momenat kada ćemo moći bezbedno svi da se okupimo i uživamo – rekla je Dragana prošle godine.

Voditeljka ne krije da joj je Bojan velika podrška i oslonac u životu:

– Bojan je moja najveća podrška, on je samosvestan i opušten, ima izuzetne ideje i motiviše me – rekla je lepa voditeljka, pa dodala:

– Moj dečko je jedan mlad, uspešan, samosvestan momak koji u mom poslu i u svemu onome što on nosi ne vidi nikakvu vrstu problema. Mislim da to mnogo doprinosi našoj vezi i činjenica je da opstajemo – govorila je Dragana svojevremeno.


sledeća vest

Originalni tekst