Društvenim mrežama kruži snimak sa jednog skupa u Hrvatskoj, na kojem su se posetioci maksimalno proveli uz stihove srpske folk zvezde.

U Hrvatskoj se trenutno održava „Bikijada“, na kojoj su se svi ljubitelji bikova družili uz jelo, piće i muziku, a pravi haos nastao je kada je pod šatrom zagrmela pesma Cece Ražnatović.

Uprkos tome što se godinama unazad „peru“ od „cajki“ i redovno zabranjuju nastupe srpskih pevača, dokaz da bez istih ne mogu jeste to što su doslovno pali u ekstazu kada su čuli taktove pesme „Kukavica“. 

Snimak sa manifestacije uveliko kruži društvenim mrežama, a komentari se nižu. 

Podsetimo, nedavno su u centru Zagreba uništavani promo plakati sa likom Cece Ražnatović, a odgovornost za ovaj čin preuzela je navijačka grupa Bed blu bojs. Ubrzo nakon toga, srpska folk zvezda progovorila je navodnoj zabrani ulaska u Hrvatsku.

Foto: ATA Images

 

– Ja nemam nikakvu zabranu za Hrvatsku, to su dezinformacije. Ali ja ipak sve pozivam da dođu u Beograd, pošto smo mi odlični domaćini, ako Bog da, za sada su ozbiljni planovi, znači 99% radim Ušće u junu, nadam se da taj 1% neće prevagnuti. Ja uvek pozovem moju publiku iz bivših republika da dođu na Ušće kao što se to dešavalo i prethodnih godina, i za Marakanu, i za prvo Ušće i za drugo Ušće. Uvek kada su veliki koncerti u Beogradu, napomenem da smo mi sjajni domaćini, da će se sjajno provesti i to je neki srpski Woodstock – rekla je ona pre nekoliko meseci za Telegraf.

Karli utegla cice, jedan nagli pokret i tračica ode! Svi gledaju u njih - slikala ih je iz najboljeg ugla (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst