Muzičar je izneo niz šokantnih tvrdnji koje su podigle veliku prašinu u medijima.

Nekadašnji bubnjar „YU grupe“, Slobodan Jurišić Jura, kako je otkrio na svom profilu, pokraden je, pa je zbog loše finansijske situacije preko noći ostao bez krova nad glavom.

– Bio sam bubnjar 50 godina. Svirao sam sa Tockom, YU grupi, sa Cukićem… Živim u kući bez struje i bez vode u Perlezu. Usled nesrećnih okolnosti ostao sam bez ičega. Ukrali su mi pare od prodatog stana, pa sam sad prepušten na milost sugrađana. Sam sam i bolestan sam. Svaka pomoć bi mi značila. Zamolio bih sve dobre ljude koji žele da pomognu novčanom donacijom preko post-neta u pošti – napisao je Jurišić u svojoj potresnoj objavi, te dodao i svoj broj telefona.

Foto: ATAIMAGES/drustvene mreze

 

Bubnjar je i otkrio ko mu je, kako tvrdi, ukrao čak 19.000 evra, koje je dobio od prodaje stana koji je posedovao u Zemunu.

– Ja sam te pare sakrio, pošto je bio vikend, nisam mogao u banku da ih odnesem, stavio sam ih iza nekog računara, da niko ne zna. Ovi bi me možda i ubili, to su neki klinci koji su to ukrali na ključ. Kada sam se vratio sa slave, ja sam prvo pogledao gde su mi pare, ali ih nije bilo. Uzeli su mi i bubanj. Nemam ništa, kao pas živim – kazao je Slobodan za Blic i dodao:

Foto: ATAIMAGES/drustvene mreze

 

– Sve se dogodilo prošle godine, kada je bio zimski Sveti Nikola, bio sam kod prijatelja na slavi u Nišu. Samo ovi iznad mene što su živeli su znali gde sam, to su tri mala klinca, jedan od njih je uzeo. Dane mi je komšija prvi, njemu sam ostavio da čuva, i rekao mu da čuva mnogo para, ali on nije znao gde se meni novac nalazi. On nije znao sedam dana gde su ključevi, oni su uzeli i doviđenja.

Originalni tekst