Poznati bokser danas je nagrađen specijalnom plaketom „Naš šampion“, koju mu je uručio Zvezdan Terzić, direktor Crvene Zvezde.

Veljko Ražnatović koji je danas primio plaketu za ostvarene vrhunske rezultate na najznačajnijim svetskim i evropskim takmičenjima, najpre se zahvalio svima koji su doneli odluku da baš on primi ovu nagradu:

Foto: Foto Privatna arhiva

 

– Zahvaljujem se Zvezdanu Terziću i svima ispred sportskog društva na ovom velikom prijemu. Velika mi je čast da primim ovu plaketu, nastavićemo u istom ritmu i još jače, predstavljaćemo Zvezdu i na svetskom prvenstvu, a i u našoj državi. Bože zdravlja, donećemo još odličja ovom sportskom društvu, ovom srpskom gigantu. Kad boksuješ za Zvezdu, boksuješ za Srbiju. Hvala – rekao je Veljko.

Foto: Zoran Sinko

 

Na pitanje koliko je jak na psihološkom planu kada su teški i naporni momenti u ringu izjavio je:

– Ja nemam pravo na žute minute i loše dane kao sin Željka Ražnatovića i kao neko kome je mnogo stalo da se Srbija uvek pokaže u najboljem svetlu. Tigar ne kuka o tome što mora da bude tigar, nego ide i radi šta ima da radi.

Veljko je za medije prokomentarisao i emotivnu reakciju svoje majke nakon osvojenog trećeg mesta na Evropskom prvensvu u boksu koje je nedavno održano u Beogradu:

Foto: ATAimages

 

– Jedan predivan momenat u mom životu. Rekla mi je: „Hvala sine“. Ja sam je pitao: „Zašto?“. Ništa mi nije bilo jasno, ali će možda drugim majkama biti jasnije.

Na pitanje koliko mu znači podrška porodice i koliko stiže da se posveti Bogdani i deci, odgovorio je:

– Kada imate veliko takmičenje, sve je podređeno tome. Zato je bitno da imate ženu koja je dobra majka, koja će vam omogućiti da možete da postignete sve što ste zamislili, koja veruje u vaše snove i koja sanja iste snove kao i vi – kazao je Ražnatović. 

Vaskrs u domu porodice Ražnatović: Veljko podelio fotografiju i raznežio sve, Bogdana pokazala tudnički stomak

sledeća vest

TV

Si u Srbiji vidi ključ pobede u ekonomskom ratu sa Evropskom unijom! Naša zemlja sa Kinom postaje ekonomska sila! Si Điping je smišljeno odabrao destinacije u Evropi, da bi napravio novi Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

Live TV

Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

O aktuelnim svetskim žarištima, ali i o spoljnoj i unutrašnjoj politici Rusije i njenom uspehu na frontu u Ukrajini, govorili su Vlastimir Vidić, novinar, prof. dr Dragan Radenović, Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice, Igor Damnjanović, novinar i ratni reporter.

Si naredio Makronu da odloži odluku o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope?! Kina čuva teritorijalni integritet Srbije! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst