Javnost je u šoku nakon informacije da poznata spisateljica boluje od kancera.

Vedrana Rudan (74), poznata hrvatska spisateljica koja je uvek bila dobrodošla u Srbiji zbog pozitivnih stavova o našem narodu, nedavno je obelodanila da boluje od kancera. Sada su se na Vedraninom profilu na Fejsbuku pojavile nove informacije o njenom zdravstvenom stanju:

Foto: printscreen

 

– Poštovane čitateljice i čitatelji Vedraninog bloga, pišem vam u njeno ime. Nismo očekivali toliku podršku od vas. Stiglo nam je na hiljade mejlova i poruka sa dobrim željama iz čitavog sveta. Vedrana vam se iskreno zahvaljuje. Nije depresivna, nije žalosna, dapače, oduševljena je što joj je život postao izuzetno buran i zanimljiv. U rukama je vrhunskih lekara – piše, između ostalog, u objavi, kao i sledeće:

– Kaže da je konačno spoznala koja je ona faca i nada se da za nedelju dana neće postati još veća. Svi vi koji poznajete njen humor znate na šta misli, neću vam prevoditi jer meni ništa nije smešno. Pozdrav! Administrator stranice.

Podsetimo da je Vedrana, nedavno, na svom blogu napisala tekst pod naslovom „Rak i ja“ u kom je govorila o svojoj borbi.

Vedrana se, trenutno, oporavlja u bolnici i u sigurnim je rukama doktora Radiochirurgiae iz Svete Nedelje.

Nekada ruševina, a danas dom pun antikviteta: Vedrana Rudan poseduje imanje staro više od 400 godina! (FOTO)

sledeća vest

TV

Si u Srbiji vidi ključ pobede u ekonomskom ratu sa Evropskom unijom! Naša zemlja sa Kinom postaje ekonomska sila! Si Điping je smišljeno odabrao destinacije u Evropi, da bi napravio novi Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

Live TV

Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

O aktuelnim svetskim žarištima, ali i o spoljnoj i unutrašnjoj politici Rusije i njenom uspehu na frontu u Ukrajini, govorili su Vlastimir Vidić, novinar, prof. dr Dragan Radenović, Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice, Igor Damnjanović, novinar i ratni reporter.

Si naredio Makronu da odloži odluku o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope?! Kina čuva teritorijalni integritet Srbije! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst