Hrvatska nogometna reprezentacija trenutno boravi u Rijeci. Izabranici Zlatka Dalića nakon napornih treninga i vježbi odmaraju u luskuznom hotelu Costabella, no u istom je hotelu, slučajno ili ciljano, ovih dana odsjela i Ava Karabatić.

Na predivnoj terasi hotela s pogledom na more Ava nije propustila priliku fotografirati se s Vatrenima pa je tako ispred objektiva privela prezgodnog Marka Pjacu, a njihovom zajedničkom fotografijom pohvalila se i na Instagramu. I dok je ona u haljini životinjskog uzorka nježno grlila nogometaša, Pjaca je ruke držao u džepovima.

‘Divan odmor uz Marka Pjacu u Rijeci. Veselim se budućim uspjesima Vatrenih i držim fige za što bolji plasman’, napisala je Ava koja je nedavno u krugu obitelji i najbližih prijatelja proslavila 36. rođendan.

Upravo tada, na iznenađenje mnogih, u splitskom restoranu gdje je Ava održala proslavu, nakon dugo vremena pojavila se i njena majka Sanja.

‘Za sve koji ste se pitali gdje mi je majka i zašto se nikad nije pojavljivala u javnosti… Majka postoji i bila mi je velika podrška kroz borbu protiv alkoholizma. Zahvaljujući njoj, danas sam među živima. Volim te mama’, napisala je Ava u opisu videa na kojem pored majke otvara rođendanski poklon.

(Express / Story)

Originalni tekst