Policija je uhapsila dve osobe osumnjičene za ubistvo Danke Ilić, dvogodišnje devojčice za kojom se tragalo više od 10 dana. Očekuje se da tokom dana policija saopšti više detalja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, na posebnoj sednici Vlade Srbije, saopštio da je policija uhapsila dva lica osumnjičena da su ubila Danku Ilić za kojom se tragalo više od 10 dana.

„Imamo loše vesti za dete iz Bora, Danka Ilić je ubijena. Policija je uhapsila dva lica koja su izvršila ubistvo Danke i koliko sam shvatio priznali su delo obojica“, rekao je Vučić.

Dodao je da ih policija odvodi do mesta zločina.

Očekuje se da tokom dana policija saopšti više detalja.

Kako saznaje banjalučki ATV, jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili devojčicu, a potom njeno telo sakrili na mesto koje se koristi kao divlja deponija uz Starobanjski put kod Bora.

Kako je potvrđeno za ATV kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić počela je 26. marta, a zbog njenog nestanka je prvi put pokrenut sistem za pronalaženje maloletnika „Pronađi me“.

Post Views: 346

Originalni tekst