Pevačica Zejna Murkić prijavila se na takmičenje „Pesma za Evroviziju“ gde će se boriti za odlazak na prestižno takmičenje, a do tada vredno radi i gradi karijeru. Ipak, Zejna priznaje da joj nije oduvek lako i da je doživljavala neprijatnosti na nastupu, čak i od žena.

Zejna je otkrila da joj je jedna žena, jednom prilikom, prišla i ubacila bakšiš između grudi, što je nju iznerviralo, te joj je bez oklevanja žestoko uzvratila.

Foto: Miloš Rafailović

 

– Setila sam se jedne situacije. Imala sam problem sa ženom. Ne znam da li sam simpatičnija ženama nego muškarcima, ajde kad te grle, ljube, u redu je to. Ali, jednom sam bila na nekoj privatnoj proslavi čoveka koga ja poznajem i sa kojim sam ja stvarno dobra. Bio je jedan veliki sto gde sede svi, i svi su uglavnom muškarci, samo je bila ta jedna devojka. Svi su bili puni poštovanja, dragi, sedela sam sa njima jer ih poznajem i niko se nije usudio bilo šta da mi uradi. Onda je došla ona i uradila ovako – govorila je Zejna pokazujući kako joj se novac ubacuje u majicu između grudi.

Foto: T. M.

 

Murkićevu je ovo isporvociralo, pa je odučila da taj novac vrati nepoznatoj devojci, pa joj je zavukla novac pod suknju:

– U tom trenutku, ne vredi se raspravljati, ja sam dama da bijem bilo koga. Ona je stajala pored mene, imala je minić, ja sam samo uradila ovo. Para nije ispala, znači ja sam pogodila u centar – demonstrirala je kako je pokušala ona njoj da vrati novac ispod haljine.

– Nije bilo mnogo, pedeset evra – ispričala je pevačica.


Rijaliti

„Nikada ti neću oprostiti!“ Potresno obraćanje rođenog brata Anđele Šparavalo

Ljubavna veza između Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, zasigurno je jedna od najkontroverznijih u rijaliti programu „Elita 7“. Anđelini roditelji bili su izričiti kada je ovaj odnos u pitanju, te su svojoj ćerki postavili ultimatum i zapretili da će je se odreći, ukoliko ne raskine sa svojom partnerkom, a sada se oglasio njen rođeni brat, pa otkrio svoje mišljenje o celoj situaciji.

sledeća vest

Originalni tekst