Objave rijaliti učesnika iz dana u dan govore koliko mu je teško zbog gubitka brata!

Marko Janjušević Janjuš izgubio je rođenog brata Mihaila, zbog čega je napustio rijaliti “Elita 7″.

On se danima srceparajućim objavama oglašava na Instagramu, a poslednji „stori“ posebno je potresan.

Naime, Janjuš je podelio fotku venca sa bratovljevog groba.

Kada si se rodio bio si naš najlepši cvet, a kada si otišao bio si još lepši!

Foto: printscreen instagram

 

Podsetimo, bivši košarkaš se od brata oprostio potresnim govorom:

Pre nego što pročitam moram nešto da kažem. Imao sam ljubavna pisma ali ovo mi je najteže. Poštovani prijatelji, dragi moj brate, ne mogu da se obratim ne želim da iko pomisl da te ostavljam. Tu si ti i sa mnom i sa bratom. Nije mi bilo teško da napišem teško mi je da pročitam. Deset godina si mlađi. Kralju, moram da kažem da si nas navikao na svoje umeće, snalaženje. Ti si naš mali brat a oličenje dobrote. Nikada ti nisam rekao koliko mi značiš kao bratu. Moglo je drugačije. Sve nevolje bi lakše ali nije nam se dalo. Hvala za odmeravanje snaga, tamo te čeka deda koji ti je dao ime. Biće to dugačak razgovor dede i unuka. Ne brini, Mihailo.


TV

Duboka država i zamaskirani Vatikan žele egzekuciju pravoslavlja! Koljači Srba Tači i Kurti su zapravo katolici?! (VIDEO) Dnevnik televizije Informer! Aleksandar Vučić čestitao Dodiku Dan Republike Srpske! (VIDEO) Sandulović položio cveće na grob teroriste Adema Jašarija! Šešelj: Njegov postupak bio je plaćen! (VIDEO)

Live TV

Sandulović položio cveće na grob teroriste Adema Jašarija! Šešelj: Njegov postupak bio je plaćen! (VIDEO)

Nije jasno kako je polaganje venaca na bilo čiji grob, izazivanje verske, rasne i nacionalne mržnje i netrpeljivosti, a pogotovo kada se radi o kompleksu gde je sahranjeno 50 članova porodice Jašari, među kojima je 13 dece i 12 žena. U tom sukobu, u martu 1998. ubijena su i dva srpska policajca – ovako glasi deo teksta na portalu Nova.rs u kojem pravdaju postupak opozicionara Nikole Sandulovića da položi cveće na grob teroriste Jašarija. Na ovu temu razgovaramo u „Info jutru“ sa predsednikom SRS-a Vojislavom Šešeljem.

Specijalna emisija televizije Informer: Sećanje na Krvavi Božić i masakr nad Srbima u Kravici! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst