Suzana Mančić, popularna voditeljka i TV lice, oduvek je važila za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni.

Suzana Mančić ima savršenu figuru i mnoge kolegenice joj zavide na vitkoj liniji, a malo ko zna da je godinama vodila borbu sa viškom kilograma.

Velika količina hrane i kasne večere dovele su do toga da je u jednom trenutku imala oko 20 kilograma viška.

Tada je Suzana odlučila da probuši kašiku i pozabavi se svojim izgledom.

Foto: Zoran Sinko

 

Voditeljka je jednom prilikom otkrila i trik pomoću kojeg se izborila sa viškom.

– Jutro uvek započinjem toplom limunadom i kesicom suplemenata koji imaju sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Ako ogladnim, jedino mi je dozvoljeno da pojedem jedan svež krastavac – otkrila je ranije Suzana.


Sneža Kušadasi iznela šok detalje o Miljaninom novom dečku:

sledeća vest

Vesti

I ja se borim! Obeležen je Svetski dan dece obolele od raka

Društvo

I ja se borim! Obeležen je Svetski dan dece obolele od raka

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR je juče u 33 grada širom Srbije, uz podršku volontera i donatora, obeležilo Svetski dan dece obolele od raka. Pod sloganom „I JA SE BORIM!“ ove godine kampanja je bila posvećena skretanju pažnje na prava dece u bolnici i humano lečenje.

Popović: Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji

Politika

Popović: Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji

Iako Srbija trpi ogroman pritisak od strane EU i SAD da uvede sankcije Ruskoj Federaciji, čak joj poneki evropski poslanici, kongresmeni i senatori iz Amerike prete istim, ona ih nikada neće uvesti Rusiji, istakao je bivši ministar bez portfelja u Vladi Srbije Nenad Popović, koji se i sam našao na listi osoba i kompanija kojima su Sjedinjene Države uvele sankcije.

Moramo da dostavimo novac našem narodu! Vučić o zabrani korišćenja dinara na KiM To pokazuje njihov stepen neznanja i bahatosti! Predsednik Vučić o zahtevima lažne elite iz Proglasa Velika Britanija uputila oštro pismo zbog onoga što Priština radi! Vučić jasan: Uvek razmišljamo o KiM!

Originalni tekst