Nevena Vukes udata je za hrvatskog muzičara Marka Vukesa, sa kojim je 2022. godine dobila dete.

Nevena i Marko jedno drugom najveća podrška, pogotovu od trenutka kada su izgubili svoj dom u zemljotresu koji je pogodio Hrvatsku pre dve godine.

Oni nisu imali drugog izbora, te su mesecima živeli u kontejneru, koji im je dodelila opština. Oni su na svom Jutjubu prikazali kako su uredili svojih 12 kvadrata, kao i sve oko kontejnera, dok su u svemu tome ostali pozitivni i nasmejani.

Posle nekog vremena par je krenuo da gradi svoj dom.

Foto: printscreen/Instagram

 

– Reč je o montažnoj kući. Gradimo je sami, uz pomoć Boga i bližnjih. Lepo je raditi s drvetom, ali treba imati puno strpljenja i veštine. Nadamo se da ćemo na proleće moći da se preselimo – pričala je glumica.

– Prihvatili smo svoj privremeni dom – kontejner koji nam je opština dodelila nedelju dana nakon zemljotresa. Statičar koji nam je izdao crvenu oznaku i rešenje da kuća više nije za stanovanje, nego je treba srušiti, savetovao nam je da razmislimo o drugoj lokaciji za novu kuću jer je obližnje brdo počelo da se urušava. To nas je podstaklo na brzo delovanje pa smo prošlog leta počeli da gradimo novu kuću – objasnila je tada Nevena.

Foto: printscreen/Instagram

 

Glumica na svom Instagramu nedavno je objavila fotografiju sa svojim životnim saputnikom, dok osmeh ni dan danas ne skidaju sa lica, a jasno je i koliko su zaljubljeni.

– Moji roditelji su živeli u ljubavi i takvu porodicu sam i ja želela da oformim. Isto je i sa Markom. Brak i porodica koja postajete, taj samo vaš mali hram koji gradite, treba da čuvate bezuslovnom ljubavlju, slušanjem i razumevanjem. To je novi put za nas, iako se ništa posebno ne menja u našim životima. Jedino što taj osećaj odgovornosti jača, sada prema nama samima, a sutra i prema našoj deci – ispričala je Nevena za “Gloriju”.

Foto: printscreen/Instagram

 

sledeća vest

Originalni tekst