Na nebu je prava planetarna žurka u Vodoliji, a Mars i Venera nalaze se zajedno u ovom znaku, pa grade izazovan aspekat (konjukciju), koja će ponajviše uticati na muško – ženske odnose.

Ovaj tranzit ukazuje na nove ljubavne odnose i početke novih ljubavnih veza. Ukoliko ste prethodnih dana ostvarili kontakt sa nekim novim, sada može doći do susreta sa tom osobom.

Svi znakovi Zodijaka osetiće privlačnost prema prijatelju i iznenada shvatiti da postoji povezanost na dubljem nivou. Takođe, prijatelji mogu ponuditi poslovnu saradnju ili vam pomoći da rešite poslovno pitanje.

U nekim slučajevima, može doći do ljubavne svađe i prekida emotivnih veza. Vođenje ljubavi na najluđim mogućim mestima. Fizička želja u pojačanju nakon adrenalinskog skoka.

Foto: Shutterstock

 

Kada je posao u pitanju, Mars i Venera u Vodoliji mogu da donesu nove i briljantne ideje koje ćete želeti da što pre sprovede u delo. Želećete da pronađete novo i originalno rešenje, kojeg se do sada još niko nije setio.

Vodolija je znak koji voli da radi samostalno, tj. da bude nezavistan i upravo će to ovom znaku doneti najbolje rezultate.

Takođe, ako imate odrešene ruke, volite eksperimentisati, radite nešto drugačije, novo i originalno i ako ste spremni na rizik, očekuje vas period velikih uzbuđenja i adrenalina.

Konjukcija Marsa i Venere u Vodoliji imaće snažan uticaj na sve horoskopske znakove jer to aspekat koji se ne dešava svakoga meseca. Ovaj tranzit najviše će osetiti Vodolije, Vage i Blizanci.

VODOLIJA

Moguć je ljubavni susret koji će vam promeniti život. Ovo je vreme karmičkih veza i ljubavi.

VAGA

Na mestu javnog tipa imaćete poznanstvo koje može da ostavi snažan utisak na vas. Spremite se za iznenadne preokrete u ljubavi. 

BLIZANCI

Na putovanju može da vam se dogodi velika ljubavna avantura. Svaka promena ambijenta može da vam donese pozitivne promene u ljubavnom smislu. 


3 horoskopska znaka će imati sudbinski susret do 11. marta! Venera ulazi u Vodoliju

sledeća vest

Originalni tekst