Selma Bajrami, nakon što joj je zabranjen ulazak u Srbiju zbog pevanja albanskih nacionalističkih pesama i pokazivanja dvoglavog orla, ne prestaje sa provokacijama na društvenim mrežama. A sada je otišla korak dalje, pa spomenula i najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića.

Nakon odluke Vlade Republike Srbije da se Selmi onemogući ulazak u zemlju, ona je to ipak pokušala, ali istog momenta zadržana od strane policije i prvim avionom vraćena u Sarajevo.

Foto: Informer

 

Kako joj to očigledno nije dovoljno, dodatno je isprovocirala javnost kada je spomenula Novaka, omiljenog srpskog sportistu.

Naime, ona je na svom Instagram profilu ripostovala objavu jednog korisnika pomenute društvene mreže, pa izazvala još veći gnev u javnosti.

Foto: printscreen instagram

 

– Novak Đoković sedi i smeje se sa Rita Orom (glasnogovornicom i zagovornicom velike Albanije) i ništa? Tada se smejemo i pravimo mimove. Ne želim i ne upoređujem, već pričam koliko je banalno i jedno i drugo. Dok se ljudima koji nisu naši sugrađani zabranjuje pokazivanje orla, šiptari ne moraju da lepe tablice dok prolaze kroz Srbiju – piše u storiju koji je podelila, i očigledno podržala.


Žena prešla u drugu traku! Poginuo muzičar na Obrenovačkom putu, kolege se opraštaju od njega

sledeća vest

Originalni tekst