NOVAK Đoković odigraće prvi meč od 13. aprila kada je u polufinalu Monte Karla poražen od Kaspera Ruda. Srbin će nastupiti u Rimu, a njegov duel drugog kola protiv Korentana Mutea možete pratiti uživo na portalu „Novosti“.

ЂОКОВИЋ - МУТЕ: Новак коначно почиње учешће у Риму

Foto: Profimedia

Prvi set: Đoković – Mute 0:0

19.02 – Srbin i Francuz su izašli na Centralni teren u Rimu.

Uoči meča:

Nole je u „večni grad“ stigao bez osvojene titule u dosadašnjem toku sezonu, ali sigurno će učitniti sve da sedmi put podigne pehar u prestonici Italije.

Francuz je sa druge strane izgubio u drugom kolu kvalifikacija od Tijaga Monteira, no u glavni žreb je ušao kao „srećni gubitnik“. U prvoj rundi je bio bolji od Romana Safiulina što mu je donelo okršaj sa najboljim teniserom sveta.

Đoković i Mute su do sada odigrali jedan međusobni meč. Bilo je to na mastersu u Parizu 2019. godine kada je Srbin trijumfovao sa 7:6(2), 6:4.

Podsetimo, Novaku će turnir u Rimu biti priprema za Rolan Garos gde želi da bude u najboljoj formi. On je prošle godine ispao u četvrtfinalu na „Foro Italiku“, a potom je trijumfovao na drugom grend slemu.

Pobednik ovog duela igraće u narednom kolu sa boljim iz duela Janik Hanfman (Nemačka) – Alehandro Tabilo (Čile).

BONUS VIDEO: Novak Đoković – Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst