Jelene Ilić Marinković je dala Aleksiću srednji budžet posavjetovavši ga da nađe djevojku svojih godina, pa urnisala Anđela i Anitu u maratonskom izlaganju.

  • Ša srednji budžet, jako si spontan i inteligentan, vrlo često namećeš ljudima kako te neko odvaja od Mione, jako si mi infantilan tip muškarca i u sebi si djetinjast, voliš taj način života, u nekom smislu biraš mlađe žene, jer ti u nekom smislu to odgovara. Ne mislim da si ženskaroš i jako si lojalan muškarac, ti stvarno daviš Mionu stvarima često i zapitkuješ je, njoj bi više prijala spontanost. Imaš neke stvari koje namećeš drugima, da te neko razdvaja. Nisi agresivan, opet ponavljam, ali verbalno umiješ jako da budeš. Nadam se da ćeš nekada u životu dobiti pravu osobu koja će ti odgovarati -rekla je Jelena.
  • Anita, mali budžet, naši sukobi nemaju veze sa Matorom, stalno ste se hvatali za neke riječi i pravili od muhe pauka, Anđelo je ustao i rekao da sam rekla da se djeca rađaju zla, to je glupa demagogija po meni, ti si to u kontekstu rijalitija dobro iskoristio jer znaš da će tvoja podrška da osudi. Anđelo ti si prljav igrač i koristiš se svim sredstvima kako bi nekoga ponizio i stvorio lošu sliku o njemu. Rasprave sa tobom Anita nisam ni imala toliko, jer ti on ne da da pričaš. Meni je smiješno da se svađam sa tobom jer mislim da mi nisi dorasla u raspravi, totalno si na nižem intelektualnom nivou od mene -odbrusila je Jelena.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst