Pevačica je govorila o incidentu u Sloveniji, a dotakla se i rada na novom albumu.

Sandra Afrika nedavno je, kako je Informer prvi pisao, opljačkana u Sloveniji, a sada se prvi put osvrnula na nemili incident.

– Mikiša mi stalno govori da ne ostavljam torbu i zaključavam kola. Kod mene sve stoji na izvol’te, mogu i kuče da mi odnesu. Nikada nisam dokumente izgubila. Ukraden mi je tablet, ma sve su mi ukrali.

Pevačica vredno radi na novom albumu, koji će uskoro ugledati svetlost dana, a sada je u razgovoru za domaće medije otkrila da se oko jedne pesme naročito namučila.

– Namučila sam oko jedne pesme na albumu, jer je sve bilo problem. U pitanju je „Azis i Glorija“, jako popularna pesma, kao kod nas što su Jorgovani. Bukvalno dvadeset godina niko nije mogao da je kupi i da uzme autorska prava od naših pevača, a zvali su mnogi. Ja sam dobila jer sam nazvala taj dan i dva dana je trebalo da istekne taj ugovor. Vi ne znate šta se sve izdešavalo u ta dva dana. Još neke moje kolege su zvale kad su čule da sam ja zvala i onda su mnogi potrčali i oni da je kupe. Na kraju sam je ja dobila – rekla je Sandra Afrika za Kurir.

MC Stojan priključen na infuziju i kiseonik: Obratio se javnosti i podelio tužnu vest (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst