Rvačka reprezentacija Srbije završila je drugu fazu priprema za Evropsko prvenstvo, a selektor Milorad Dokmanac odredio je spisak naših rvača koji će učestvovati na šampionatu Starog kontinenta.

СЕЛЕКТОР ПРЕЛОМИО: Ово су момци који ће представљати Србију на Европском првенству

Foto: RSS

Boje Srbije na prvenstvu Evrope u Rumuniji, koje se održava od 12. do 18. februara, u grčko-rimskom stilu, braniće: Georgij Tibilov, Sebastijan Nađ, Mate Nemeš, Ali Arsalan, Aleksander Komarov, Mihail Kadžaja i Boris Petrušič.

U slobodnom stilu našu zemlju predstavljaće Hetik Cabolov i Magomedgadži Nurasulov, a u ženskom rvanju Fani Nađ.

Naši rvači od 3. januara su boravili u Poreču gde su imali izvanredne uslove za trening.

„Sve je urađeno po planu. Bilo je 27 nacionalnih selekcija, sa 273 rvača. Naših 12 boraca se tamo pripremalo, a završnu fazu priprema od 31. januara do 10. februara obavićemo u Zrenjaninu. Potom sledi put u Bukurešt na prvenstvo Evrope“, istakao je selektor nacionalnog tima Milorad Dokmanac.

U Stručnom štabu naše reprezentacije, osim selektora Dokmanca, sa srpskim reprezentativcima rade treneri Stojan Dobrev, Vojislav Trajković, Dejan Jovičić, Božidar Baltić, Dalibor Perović i fizioterapeut Vladimir Milošev.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst