Jelena Karleuša oglasila se nakon što je procurila privatna prepiska njenog supruga Duška Tošića i Severine.

Navodno flertovanje supruga Jelene Karleuše i hrvatske pjevačice privuklo je ogromnu pažnju javnosti, a pjevačica je za sve to imala kratak kometar.

– Ništa vezano za Duška me ne interesuje više – bila je kratka Jelena Karleuša.

Podsetimo, nakon što je Jelena Karleuša javno ukazala na sramotne izjave Severine o temi Srebrenice, a Splićanka se obratila pevačic putem Instagrama.

Velika muka natjera čovjeka na bijedu i beščašće. Jedi taj sendvič i ne spominji mi sina više nikad – napisala joj je Severina, nakon Jelenine osude zbog komentara hrvatske pjevačice na temu Srebrenice.

– I ti jedi spski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesretnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka natjerala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim! – odgovorila joj je Jelena.

Nakon ovog, Severina je vjerovatno pokušala da isprovocira JK time što joj je poslala privatnu prepisku sa njenim, još uvijek zakonitim suprugom Duškom Tošićem, iz koje se može zaključiti da je bivši fudbaler pokušao da flertuje sa Severinom, za šta ona nije bila zainteresovana.

– Kako si Seve? U Beogradu si? Pa upoznaćemo se, negdje na kafi! Radi li se? Haha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, jel? – glasile su neke od Tošićevih poruka, a Severina mu je u jednom momentu iznervirano odgovorila:

– Oprostite, ali ne razumijem šta hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli da pišete ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati – uzvratila je Seve, na šta je Tošić odgovorio sa: “Okej!”

(Express / Espreso)

Originalni tekst