Ejmi Del Duomo,iz štale „Drim Kečer“ našeg košarkaša Nikole Jokića, pobednik je trke 23. Pehar Grada Sombora. Ne samo da je pobedila – Ejmi ,sa Vladimirom Pribićem u sulkama postavila je i nov rekord staze, rezultatom 1.13.

РЕКОРД! Јокићева љубимица освојила Пехар Града Сомбора

Foto: J. Lemajić

-I više sam nego zadovoljan rezultatom. U Somboru uvek teško pobeđujem, ali sada je bilo sjajno,staza je bila sjajna, atmosfera a si Ejmi fantastična – rekao je Pribić posle trke.

Na hipodromu u Somboru je danas održan Drugi trkački dan u organizaciji Konjičkog kluba „Vojvođanin“. 

Iako su Somborci i posetioci iz drugih gradova očekivali da će nadmetanja kasača budno pratiti i najkorisniji igrač NBA lige Nikola Jokić, naš proslavljeni košarkaš nije bio tu.

Trkama su prisustvovali njegov otac Branislav,brat Nemanja i supruga Natalija sa ćerkicom. Nikola je,kako smo čuli od Somboraca koji ga poznaju, iskoristio priliku što je ranije završio obaveze sa „Denver nugetsima“ da otputuje u Švedsku i tamo gleda konjičke trke,koje su među najelitnijima u Evropi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst