Pevač Halid Muslimović kaže da je odavno trebalo da završi karijeru na koju su ratovi na ovom prostorima u velikoj meri uticali, kao i da želi da uradi dokumentarni film i autobiografsku knjigu.

Halid je na javnoj sceni više od četiri decenije, a poslednjih nekoliko godina uglavnom provodi uz decu i unučiće.

Jednom prilikom je govorio o njihovom odgajanju, te rekao da će poštovati njihovu želju da se bave muzikom, ali i  bilo kojim drugim poslom.

Foto: ATAIMAGES

 

Kao što su moj sin i ćerka odlučili, tako će biti i sa njima, ja sam uvek uz njih. Nikada na silu ne bih želeo da moje dete ili unuče bude pevač, ili nešto drugo, ako za to nije rođen. Ono prema čemu dete ide samo i za šta je nadareno, to treba da se podrži. Najstariji unuk hoće sve, jednom mi je rekao da želi da ga vidim da trenira i onda sam ga vodio. Dete je takvo da voli sve da proba, a onda ćemo videti šta će mu leći. Mislim da će otići ka tenisu, priča mnogo o tome, a moj sin je inače dobar teniser – istakao je pevač za Grand i priznao da je hteo da završi muzičku karijeru, ali je ipak nastavio:

Daj Bože da se dugo poživi, svaki dan je danas dobitak u ovim vremenima. Odavno je trebalo da završim svoju pevačku karijeru, to sam želeo. Međutim, kod nas u Bosni bilo je tih prokletih ratova, previranja, pa je meni sve to poremetilo moje estradne vode. Izgubio sam puno godina, želim u narednih godinu, dve da neke stvari završim, hoću da radim dokumentarni film, biografsku knjigu. Sve je to u fazama rada i razmišljanja, a šta ću od toga ostvariti, videćemo.


Andrijana je ipak ubijena?! Dovedene u sumnju sve dosadašnje teorije, evo zašto je slučaj sporan

sledeća vest

Originalni tekst