Dušica Jakovljević se nakon otkaza na „Hype“ televiziji vratila na „Pink“.

Nedavno je odjeknula vest kao bomba da je Dušica Jakovljević dobila otkaz na „Hype“ televiziji.

Nastao je pravi haos u javnosti i krenule su razne spekulacije na račun popularne voditeljke. Šuškalo se da će se ona vratiti na „Pink“, ali do danas se Dušica nije oglašavala.

Voditeljka je sada u jednoj emisiji potvrdila vest da se vraća ponovo na ružičastu televiziju.

– Lesi se vraća kući. Neverovatan je osećaj vratiti se, protekli meseci nisu bili laki. Ja sam dozvolila sebi da padnem i to sam sve delila sa ljudima – započela je Dušica.

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

– Ja sam pre četiri meseca otišla sa „Pinka“ i svima je bio to šok jer se to sve dogodilo preko noći. Trebalo mi je prosto tako nešto da uradim, iako nisam bila spremna i nisam se otvorila za razgovor sa čelnicima ružičaste televizije. Ne kažu džabe da kada je prava ljubav, vratiće se, nije to samo u odnosu između muškarca i žene. Nije slučajno što sam se u poslednjoj nedelji vasršnjeg posta se desio povratak na „Pink“ i Milica i Željko su pokazali šta znači oprostiti.

– Ja sam uvek ostala Dušica sa Pinka i ja od toga nisam mogla da pobegnem. Svi su me pitali kada ću se vratiti. Taj period za mene nije bio lak. Prosto da se nije dogodilo to mimoilaženje, ne bih shvatila gde radim i kolika smo mi zapravo porodica na „Pinku“ u koliko je tu ljubavi – rekla je ona za „Premijeru“.

Originalni tekst