Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević uživaju u oazi koju su napravili na Avali, a Veljko je pokazao kako izgleda i za to „okrivio“ suprugu.

Iako zbog razlike u godinama mnogi nisu verovali da će njihova ljubav opstati Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević dokazali su suprotno. 

Foto: Miloš Rafailović

 

Njih dvoje su sebi napravili oazu mira na Avali gde uživaju, a Veljko je sada objavio fotografiju sa mora na svom Instagram nalogu i našalio se na račun svoje supruge. 

– Bio sam visok 195 i imao sam divne plave oči… Dugu kosu i 90 kg čistih mišića i evo šta je ostalo od mene posle 10 godina braka. U Verinoj kujni grašak, čia seme, laneno seme, ovas i zob… kao da sam konj… meso samo sanjam – istakao je on u opisu objave.

Da li će mu Verica odgovoriti istom merom ostaje da vidimo, a modna kreatorka o njihovom braku često govori u superlativu. 

– Imam tu sreću da živim sa umetnikom, koji ume trenutke da pretvori u pakao, ali i u raj na zemlji. Mislim da u tome i jeste lepota. Najveći luksuz je imati zdravlje, iskren zagrljaj, živeti u miru. Ne kažem da pare nisu važne, jer danas ako nemate novac ne možete da imate ni zdravlje, ali ne mislim da je važno bogatstvo avioni, kamioni… Sve sam to proživela i imala. To u odnosu na ovaj mir koji imam i ljubav kojom sam okružena je prosto ništavno. Da svako veče sedite sa nekim, gledate seriju ili film i znate da je vaša druga polovina. Dok pijete jutarnju kafu budete sigurni da taj neko vas voli i da vi njega volite – rekla je modna kreatorka jednom prilikom.

Gazi osmu deceniju, a uopšte ne stari! Otkrivena tajna mladolikog i blistavog izgleda Verice Rakočević (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst