Ranković je više puta isticao da je Teodora bila devojka koju je najviše voleo, ali ga to nije sprečilo da je prevari.

Gordana Džehverović, majka Teodore Džehverović razotkrila je svog bivšeg zeta, Anđela Rankovića. 

Ona je prvo ispričala sve o njegovim bahanalijama u Matorinom stanu, što je Ranković više puta poricao. Mama Džehva je zatim dodala da Anđelo nije cvečkao kao što se predstavlja i da je novodno Teodoru prevario sa Matorinom bivšom devojkom, Sanjom. 

Foto: Miloš Rafailović

 

– On je muvao Aleks, sećate se u sezoni jedan. Oni su pustili klip svađe Teodore i Aleks, plakao je kao kiša tada, izblamirao je za sva vremena Rankoviće i tad nisu mogli da mu oproste, a to sve je isprovocirala Matora. Vidiš kako ja to sagledam iz drugačije prizme. Mene život nije mazio, ja mogu da uđem u svačiju glavu i da shvatim o čemu koja osoba razmišlja. Tada je bio kivan na Matoru, nakon toga je bio kivan zbog onih igračkica i rekvizita. Sve sam se ja o tome raspitala napolju i istina je da su te igračkice njegove. Sve je istina što je Matora rekla, još je i gora istina. Trebale su da se kače neke ljuljaške gore na plafon pa da se ljuljaju, samo su se bojali da li je to dobro montirano gore, jer je moglo da kad se zakače njih dvoje da ne padne sve to – izjavila je mama Džehva. 

Foto: E-Stock

 

Goca je zatim otkrila istinu o Anđelovoj prevari. 

– Ne znam ja sad njegove igrarije, samo znam da voli egzibicije dečko, njega je Matora sve izdala o tome. Dok je bio sa Teodoricom bio je i sa Sanjicom, on je to sve poricao, pa ga je razotkrila Jovana Ljubisavljević. Ne možeš ti, zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju! Dok je Teodora bila na Zlatiboru on je bio sa Sanjom u bioskopu, pa je onda krio da je bio sa Sanjom, pa su na kraju napravili Matoru budalom – rekla je Goca za „Pink.rs“. 

Raširila se k'o šestar! Soraja jedva sakrila intimu ovom kožnom stvarčicom (FOTO)

sledeća vest

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

Rusi neće uraditi ono što Izrael radi u Gazi! Samo jedna stvar može ozbiljno da se promeni zbog napada u Moskvi! (VIDEO) Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO) Dinko Gruhonjić sprovodi mentalni terorizam! Tužilaštvo mora da pokrene postupke jer će ovakvo ponašanje pokrenuti lanac nasilja! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst