Sunce, planeta vitalnosti, ulazi danas u popodnevnim časovima u Bika, gde će se zadržati do 20. maja.

Prvog dana ulaska Sunca u Bika, koji predstavlja i početak slavlja rođendana Bikova, dešava se vrlo jak aspekt, kvadrat između Plutona i Sunca. Pluton je već u Vodoliji, pa su dve planete, potpuno različite po svojoj energiji i simbolici, ovih dana u okršaju.

Sunce je izvor svetlosti i života na našoj planeti, a Pluton je bog podzemlja, smrti i destrukcije. Ovih dana, tačnije pet šest prvih dana ulaska Sunca u Bika, može se osećati ovaj napeti aspekt na nebu u našem životu ali i u nama samima, u vidu loših dešavanja na globalnom nivou, kao i suočavanje sa strahovima.

Sunce i Pluton su život i smrt u najbukvalnijem smislu, pa je moguće da Bikovi, naročito oni koji su rođeni u prvoj dekadi ovog znaka, budu vrlo osetljivi, u strahu i brizi oko svojih najbližih, za svoje zdravlje ili uopšte da njihovo raspoloženje ne bude na zadovoljavajućem nivou, zbog unutrašnjih procesa koji su godinama potiskivani.

Ovo je znak koji najviše voli život, baš kao i svi znaci u kojima dominira dobra pozicija Sunca, tačnije kada Sunce maksimalno daje od svoje toplote, svetlosti i energije.

Sunce u Biku donosi pozitivne promene za Jarčeve, Bikove i Device.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Ulazite u period kada lako možete da se zaljubite. Sunce u petom polju može da vam donese i proširenje porodice. Iskoristite kreativnost koju budete imali od Sunca u Biku.

BIK

Očekuje vas nalet pozitivne energije. Ukoliko ste se zdravstveno loše osećali poslednjih nedelja, Sunce vam donosi ozdravljenje i pozitivnu energiju. Svaka vaša inicijativa će imati smisla do 20. maja.

DEVICA

Pred vama je lep period za putovanja. Ukoliko ste mladi, imaćete sreće na studijama. Idealan period godine za usavršavanje i kontakte sa inostranstvom.

Sunce u Biku neće prijati Lavovima, Škorpijama i Vodolijama. 

Mesec ulazi u Devicu! 3 znaka neka se spreme za srećne vesti

sledeća vest

Originalni tekst