Lunarna eklipsa očekuje nas 25. marta u znaku Vage i nagoveštava velike promene za sve horoskopske znakove.

Astrolozi nagoveštavaju da ovaj astrološki događaj može da donese uvećanje zarade za Rakove i Jarčeve.

RAK

Rakovi, vaš horoskop predviđa poboljšanje finansijske situacije uz nadolazeće pomračenje Meseca. Ovo donosi nove mogućnosti za zaradu i povećanje prihoda, pa bi bilo mudro biti otvoren za nove ideje i projekte kako biste postigli finansijski uspeh. Iako se očekuje da vaš novčanik u narednom periodu bude puniji, savetuje se da preispitate svoja ulaganja i racionalizujete troškove kako biste bili spremni za budućnost.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

S druge strane, Jarčevi, vaš horoskop nagoveštava neočekivane dobitke i izvanredne prilike za zaradu. Moguće je da ćete dobiti bonus na poslu, nenajavljenu povišicu ili da će vam novac doći kroz dodatni posao ili projekat. Ako ste vlasnik biznisa, moguće je da će se otvoriti prilika za proširenje poslovanja i u inostranstvo, što bi dugoročno moglo poboljšati vašu materijalnu situaciju. Novca će biti u izobilju, ali samo ako ste spremni uložiti trud i akciju, pa ne preterujete sa vaganjem mogućnosti koje vam se nude.

Stiže pomračenje punog Meseca u Vagi! 25. marta sledi najjači udar sudbine - 4 znaka neka se spreme za kolaps

sledeća vest

Izbori 2024

Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Uživo Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Mali: Vlast se osvaja na izborima, a ne uličarskim ponašanjem u Skupštini! Dačić: Podržavamo izbor Ane Brnabić za predsednika Skupštine!

Originalni tekst