Danas je rođendan Anđeli Šparavalo i umesto da ga proslavlja, ona grca u suzama i to zbog oca.

Danas tokom dana je Veliki šef čestitao divan dan Anđeli, a onda je stiglo pismo od roditelja i pretvorio joj život u pakao. 

Naime, Aleksandar Šparavalo je uputio preteće pismo svojoj ćerki, rekao joj da je i pasoš poslao u Šimanovce i da bi bilo najbolje da po izlasku iz rijalitija napusti državu, tako da je on ne nađe nikada, inače će biti kobno po nju. 

Foto: printscreen

 

– Anđela, čuo sam jutros šta si nam poručila i da si odabrala svoj put i rešila da upropastiš svoj život. Sve vreme našeg oglašavanja je bilo da se dozoveš pameti, ali je sve bilo uzalud – čitala je Anđela pismo i gutala knedle:

– Urnisala si porodicu, a naročito brata i mamu. Ja te kao otac gledam i ne mogu da verujem kakvog sam monstruma gajio 20 godina. Znaj da ti je pasoš danas dostavljen u Šimanovce, jer kad budeš izašla, najbolje bi ti bilo da odeš iz zemlje i to negde gde te ne mogu naći. Toliko si nam bola nanela da naš susret može da bude veoman koban po tebe – rekao je njen otac i dodao:

Foto: printscreen

 

– Ps. Nemoj da sam čuo da spominješ prezime Šparavalo koje ćeš po izlasku morati da promeniš, jer osoba koja je protiv svoje porodice ne zaslužija da nosi njeno prezime – napisao je otac Anđele Šparavalo.

Nakon što je pročitala, zadrugarka je samo pocelapa pismo koje joj je stiglo. Ma kakva god da je Anđela, ovo nije zaslužila.

Narod u Srbiji je masovno osudio ovaj sramni i skandalozni postupak njenih roditelja i Aleksandra i Aleksandru su razapeli na stubu srama.

Ispod videa koji je objavljen, a na kome Anđela čita ovo pismo, samo se nižu komentari.

„Ovo je sramota, oni ne zaslužuju da imaju decu. Treba im i sina oduzeti, a ovaj javni govor mržnje, koji traje već mesecima, oštro osuditi“, „Kakvi su to ljud“, „Kakav su ološ ovi roditelji“, „Dete se ne smeš odreći“, „Ovo je užasno šta ovi roditelji rade, ne daj bože da naudi sebi“, „Sram vas bilo, nikakvi ste roditelji“, „Izgleda da je majka modernizovana samo kada treba da stavi silikone“…

Jovana Jeremić dala preko četiri miliona samo za kamenje: Pogledajte kako je voditeljka sredila vilu za Vaskrs, sve pršti od luksuza (FOTO/VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst