Nedeljama unazad rijaliti učesnici su prizivali i priželjkivali Zolu da se vrati u Elitu, a sinoć im je Veliki šef tu želju uslišio.

Lazar Čolić Zola sinoć je ušao u „Elitu“ i postao ravnopravni takmičar.

Miljana Kulić je prebledela kada ga je videla, te su se zdušno zagrlili i izljubili.

Foto: printscreen

 

Tokom večeri, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pokušali su da porazgovaraju o svom odnosu, te se ona rasplakala.

– Miljana skloni se nemoj to da radiš – rekao je Zola.

– Izgubila sam se – rekla je Miljana.

– Pa što sad plačeš – rekao je Zola.

Foto: printscreen

 

– Pusti me, došlo mi je – rekla je Miljana.

– Skloni se, nemoj da me grliš – rekao je Zola.

– Daj mi ruku – rekla je Miljana.

– Neću, nakon onakvih stvari i uvreda – rekao je Zola.

Inače, kako Miljana Kulić tvrdi ona navodno za nedelju dana napušta „Elitu“ jer, kako kaže, ima operaciju.

Tokom emisije „Gledanje snimaka“, Miljana Kulić se javila za reč, ne bi li prokomentarisala odnos Maje Marinković i Stanislava Krofaka, pa je istakla da više ne prepoznaje Marinkovićevu, jer ju je Krofak uzeo pod svoje.

Dok je Miljana komentarisala aktuelne teme u rijalitiju, izlanula se, pa otkrila da za nedelju dana napušta „Elitu“, jer ide na operaciju, kako je i sama objasnila.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Saobraćaj na jednom koloseku u tunelu uspostavljen noćas u 01.17 sati

Politika

Vesić: Saobraćaj na jednom koloseku u tunelu uspostavljen noćas u 01.17 sati

Ministar građevinarstva, sabraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je železnički saobraćaj u tunelu od Pančevačkog mosta do Vukovog spomenika uspostavljen noćas u 01.17 sati na levom koloseku s obzirom da se železnički incident dogodio na desnom koloseku kao i da se uspostavljanje železničkog saobraćaja na oba koloseka očekuje u ponedeljak ujutru.

Srpski specijaliteti usred Moskve: Rusi

Društvo

Srpski specijaliteti usred Moskve: Rusi „otkidaju“ na roštilj, ajvar, ali i na čokanjčiće koji su za njih potpuna egzotika

Poznati srpski i pirotski specijaliteti poput roštilja, peglane kobasice, kačkavalja, srpske rakije, ajvar, kajmak, pravi su hit među Moskovljanima prvenstveno zahvaljujući vlasniku jednog od popularnijih restorana u ruskoj prestonici, Piroćancu, Srđanu Tošiću.

Za napad na nastavnika do osam godina zatvora - Novi zakon o zaštiti prosvetnih radnika uskoro stupa na snagu! Danas je Sveta velikomučenica Irina! Veruje se da ovo nikako ne bi smelo da se radi, a jedan poseban običaj tiče se dece Hrvati pucaju od besa! Trn u oku im je prijateljstvo Vučića i Si Đinpinga! (VIDEO)

Originalni tekst