Bliži se pun Mesec u Strelcu (23. maj), a mi igramo još jedan zvezdani rulet, tako da će zvezde određenim znakovima više biti naklonjene za novac nego ostalima.

Iskoristite uticaj planeta iz Bika (Venera, Jupiter i Merkur), kako biste do sredine nedelje popravili svoje finansijsko stanje.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 25. maja, među njima su znakovi kao što su: Bikovi, Blizanci, Ovnovi i Vodolije.

BIK

Naglašeno drugo polje donosi vam veliku zaradu. U fazi ste kada ćete započeti još jedan poslovni projekat koji će vam doneti sigurnu zaradu.

Foto: Shutterstock

 

BLIZNACI

Došlo je vaših „pet minuta“ na svim životnim poljima. Jupiter u vašem znaku od 26. maja donosi vam sreću i izobilje u narednih godinu dana.

OVAN

Do sredine nedelje planete rade za vas, pa možete da zahtevate povišicu ili bonus. Odlična nedelja za uvećanje zarade.

VODOLIJA

Jupiter i Sunce u Blizancima donose vam novac na osnovu kreativnog rada. U fazi ste kada možete da proširite biznis ili hobi pretvorite u ozbiljan posao.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Vaga. 

Mesec je ušao u Lava! 3 horoskopska znaka očekuje pozitivan preokret

sledeća vest

Vesti

Vesić: Saobraćaj na jednom koloseku u tunelu uspostavljen noćas u 01.17 sati

Politika

Vesić: Saobraćaj na jednom koloseku u tunelu uspostavljen noćas u 01.17 sati

Ministar građevinarstva, sabraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je železnički saobraćaj u tunelu od Pančevačkog mosta do Vukovog spomenika uspostavljen noćas u 01.17 sati na levom koloseku s obzirom da se železnički incident dogodio na desnom koloseku kao i da se uspostavljanje železničkog saobraćaja na oba koloseka očekuje u ponedeljak ujutru.

Srpski specijaliteti usred Moskve: Rusi

Društvo

Srpski specijaliteti usred Moskve: Rusi „otkidaju“ na roštilj, ajvar, ali i na čokanjčiće koji su za njih potpuna egzotika

Poznati srpski i pirotski specijaliteti poput roštilja, peglane kobasice, kačkavalja, srpske rakije, ajvar, kajmak, pravi su hit među Moskovljanima prvenstveno zahvaljujući vlasniku jednog od popularnijih restorana u ruskoj prestonici, Piroćancu, Srđanu Tošiću.

Za napad na nastavnika do osam godina zatvora - Novi zakon o zaštiti prosvetnih radnika uskoro stupa na snagu! Danas je Sveta velikomučenica Irina! Veruje se da ovo nikako ne bi smelo da se radi, a jedan poseban običaj tiče se dece Hrvati pucaju od besa! Trn u oku im je prijateljstvo Vučića i Si Đinpinga! (VIDEO)

Originalni tekst