Voditeljka Jovana Jeremić je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da su joj se udvarali oženjeni muškarci.

Jovana Jeremić je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, pa je zbog toga uvek rado viđen gost u emisijama. Za nju ne postoji tabu tema, pa je prilikom gostovanja u emisiji „Intimna pitanja“ otkrila da su joj se nabacivali oženjeni muškarci, a neki od njih su poznati javnosti.

Međutim, Jovana je mnogo puta isticala da nikada ne bi bila ljubavnica i da izuzetno ceni vernost, zbog čega nikada nijedan oženjeni muškarac nije uspeo da je osvoji.

Foto: Masha Bandjur

 

Jesu mi se udvarali oženjeni muškarci, jesu, to je istina! Ima ih i sa javne scene… Muškarci gledaju na razvedenu ženu kao na ženu druge kategorije – rekla je Jovana na početku i otkrila detalje:

Ja se nisam razvela da bih bila švalerka nijednom muškarcu, a što se tiče zauzetih, mnogi su se opekli samo da znaš… Neke žene, kada sve ovo jednom prođe, treba da idu u crkvu da mi pale sveću što im nisam raskućila brakove – rekla je Jovana, a onda je dala odgovor na pitanje od kojih koleginica je osetila sujetu na svojoj koži:

Foto: Printscreen/Instagram

 

Najviše sujete sam osetila u fazi mog uspevanja. Ne ovde na Pinku, na Pinku su drugačiji. Najgore momente sam imala ranije, tamo gde sam nekada radila, ja sve poštujem… Imala mnogo problema sa isfrustriranim ženama, jer mene vole samo moćne i ostvarene žene.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Saobraćaj na jednom koloseku u tunelu uspostavljen noćas u 01.17 sati

Politika

Vesić: Saobraćaj na jednom koloseku u tunelu uspostavljen noćas u 01.17 sati

Ministar građevinarstva, sabraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je železnički saobraćaj u tunelu od Pančevačkog mosta do Vukovog spomenika uspostavljen noćas u 01.17 sati na levom koloseku s obzirom da se železnički incident dogodio na desnom koloseku kao i da se uspostavljanje železničkog saobraćaja na oba koloseka očekuje u ponedeljak ujutru.

Srpski specijaliteti usred Moskve: Rusi

Društvo

Srpski specijaliteti usred Moskve: Rusi „otkidaju“ na roštilj, ajvar, ali i na čokanjčiće koji su za njih potpuna egzotika

Poznati srpski i pirotski specijaliteti poput roštilja, peglane kobasice, kačkavalja, srpske rakije, ajvar, kajmak, pravi su hit među Moskovljanima prvenstveno zahvaljujući vlasniku jednog od popularnijih restorana u ruskoj prestonici, Piroćancu, Srđanu Tošiću.

Za napad na nastavnika do osam godina zatvora - Novi zakon o zaštiti prosvetnih radnika uskoro stupa na snagu! Danas je Sveta velikomučenica Irina! Veruje se da ovo nikako ne bi smelo da se radi, a jedan poseban običaj tiče se dece Hrvati pucaju od besa! Trn u oku im je prijateljstvo Vučića i Si Đinpinga! (VIDEO)

Originalni tekst