Biznismen Toni Bjelić objavio je na svom Instagram profilu fotku sa „svojom jedinom devojkom“.

Toni Bijelić se našao u žiži interesovanja nakon što je kao bomba odjeknula vest da se razvodi od pevačice Dragane Mirković nakon 24 godine braka.

Foto: informer

 

U medijima su se pojavili razni navodi o tome da li Toni ima devojku i ko je ona, a sada je biznismen odlučio da objavi fotku i razreši misteriju koja intrigira javnost.

Naime, na svom Instagram profilu podelio je trenutak sa njegovim prijateljem i malim psom!

Foto: Printscreen/Instagram

 

Moj dobar prijatelj i moja jedina devojka – napisao je Bijelić uz pet emotikone srca, a uz ovu fotku dodao je i pesmu Jašara Ahmedovskog „Ja imam srce za ceo svet“.

Mnogi su zaključili da je ovim Bijelić svima hteo da stavi do znanja da je zvanično singl, te da tračevi o novoj partnerki nisu istina.

Prva objava Marka Miljkovića nakon izlaska iz pritvora:

sledeća vest

Vesti

Vesić: Saobraćaj na jednom koloseku u tunelu uspostavljen noćas u 01.17 sati

Politika

Vesić: Saobraćaj na jednom koloseku u tunelu uspostavljen noćas u 01.17 sati

Ministar građevinarstva, sabraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je železnički saobraćaj u tunelu od Pančevačkog mosta do Vukovog spomenika uspostavljen noćas u 01.17 sati na levom koloseku s obzirom da se železnički incident dogodio na desnom koloseku kao i da se uspostavljanje železničkog saobraćaja na oba koloseka očekuje u ponedeljak ujutru.

Srpski specijaliteti usred Moskve: Rusi

Društvo

Srpski specijaliteti usred Moskve: Rusi „otkidaju“ na roštilj, ajvar, ali i na čokanjčiće koji su za njih potpuna egzotika

Poznati srpski i pirotski specijaliteti poput roštilja, peglane kobasice, kačkavalja, srpske rakije, ajvar, kajmak, pravi su hit među Moskovljanima prvenstveno zahvaljujući vlasniku jednog od popularnijih restorana u ruskoj prestonici, Piroćancu, Srđanu Tošiću.

Za napad na nastavnika do osam godina zatvora - Novi zakon o zaštiti prosvetnih radnika uskoro stupa na snagu! Danas je Sveta velikomučenica Irina! Veruje se da ovo nikako ne bi smelo da se radi, a jedan poseban običaj tiče se dece Hrvati pucaju od besa! Trn u oku im je prijateljstvo Vučića i Si Đinpinga! (VIDEO)

Originalni tekst