Voditelj Milan Milošević danas slavi 47. rođendan, za koji je spremio gala proslavu.

Svake godine je početak aprila rezervisan za ludu žurku koju organizuje voditelj Milan Milošević. Na njegovu proslavu rođendana uvek dođe veliki broj poznatih, pa nije ni čudo što vodi računa o svakom detalju, te za svoj divan dan ne štedi pare.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Milan nikada nije bio lažno skroman, pa se moglo očekivati da će i slavljenička torta izgledati – neskromno.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Naime, Milošević je spremio zlatnu tortu na tri sprata, koja je okićena novčanicama od 200 i 500 evra, dok se na sredini nalazi njegova fotografija.

Nema sumnje da je voditelj i ove godine rešen da oduševi sve svoje goste!

Urnebesno! Darko Lazić se zacenio od smeha zbog Kaćine modne kombinacije, pevač ne može da dođe sebi (VIDEO)

sledeća vest

TV

Sam protiv svih! Putin je poslednji stub odbrane normalnog sveta od kolektivnog Zapada i NATO agresora! Pa ti nisi Jakovljević?! Antisrbe Sabahudina Gruhonjića i Mariniku Čobanu ne plaća Đilas već neki veći izdajnik! (VIDEO) Bezbednosne službe nisu htele da ubiju Pavelića? Ustaše su u Argentini radile prljave poslove za režim! (VIDEO)

Live TV

Bezbednosne službe nisu htele da ubiju Pavelića? Ustaše su u Argentini radile prljave poslove za režim! (VIDEO)

Memoari vođe NDH Ante Pavelića, objavljeni su u Kijevu u izdavačkoj kući registrovanoj u ulici još jednog poklonika nacista Stepana Bandere. Kažu da bi ova skandalozna vest možda prošla da nije bilo šefa ukrajinskog jevrejskog komiteta Eduarda Dolinskog. On je digao uzbunu navodeći da je Pavelić bio šef marionetske vlade Hrvatske, saveznik Nacističke Nemačke, krvnik Jevreja, Srba i Roma i da je nedopustivo što su njegovi nazovi memoari štampani u Kijevu. Da li je trebalo da usledi neka reakcija, Brisela, Zapada? Odgovore na ovo pitanje dali su lider Srpske desnica Miša Vacić i ćerka Blagoja Jovovića, Marija, tokom gostovanja u „Info jutru“ na Informer TV.

Opozicija ne shvata da je država ozbiljna stvar! Božić: Ne mogu da razumem tu

Live TV

Opozicija ne shvata da je država ozbiljna stvar! Božić: Ne mogu da razumem tu „toalet koaliciju“! (VIDEO)

Prvi kolegijum Skupštine Srbije posvećen preporukama ODIHR-a o izborima završen je juče, posle višečasovne rasprave, bez dogovora, a razgovori se nastavljaju u sredu. Predsednica parlamenta Ana Brnabić kazala je da su prihvaćena dva zahteva opozicije – formiranje nezavisne komisije za kontrolu i reviziju biračkog spiska i da javni servis objektivno izveštava i bude podjednako dostupan svima. Jedino, dodala je, nisu mogli da prihvate da beogradski i lokalni izbori koji nisu održani u decembru budu održani istog dana. Na ovu temu za Informer TV govorila je članica Predsedništva Srpske napredne stranke Sandra Božić u „Info jutru“.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst