Svi praznici u domu Dragane Mirković uvek su u znaku raskošne dekoracije kojoj pevačica pridaje posebnu pažnju, a za ovaj Vaskrs u tome su joj pomogli i fanovi.

Vaskrs je prvi veliki praznik koji Dragana proslavlja od kada je krajem marta objavila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Foto: printscreen/Instagram

 

Međutim, kao i do sada dekoracija u dvorcu Ebenfurt nije izostala. Prazničnom izdanju njenog doma doprineli su i fanovi koji su Dragani poslali poseban poklon, a kojim se pevačica odmah pohvalila na svom Instagram profilu.

Njeni obožavaoci poslali su joj veliko uskršnje jaja. Sa jedne strane je Draganina slika sa sinom Markom, a na drugoj strani je njena slika sa ćerkom Manuelom.

Foto: printscreen/Instagram

 

– Srećan Uskrs. Juče sam dobila ovaj predivan poklon, oduševljena sam – napisala je Dragana, a svi su odmah primetili da su fanovi skroz izostavili Tonija Bijelića i da ga niko nije pomenuo.

Osim toga, Dragana je za Vskrs pozirala i fotografisala se sa sinom i ćerkom, a svi su bili obučeni u belo. Od Tonija, međutim, nema ni traga ni glasa.

Foto: printscreen/Instagram

 

Dragana Mirković je ponosna na činjenicu da su njihovi naslednici vezani za nju, a sama često ističe da su oni njen najveći uspeh.

– Srećna sam što ih imam takve kakvi jesu, što misle ispravno! Nikad nisam imala nikakav problem sa njima – rekla je Dragana jednom prilikom.

Karleuša o razvodu Dragane Mirković: Tražila mi je samo jednu stvar!

sledeća vest

Originalni tekst