Sinoć u toku emisije „Pitanja novinara“, Goran Todorović je prozvao Anđelu Šparavalo.

Novinar Informera nije imao pardona, te je postavljao Anđeli razna pitanja vezana za njen i Bojanin odnos.

– Mnogo si kontradiktorna tokom ovog perioda u kući. Da li smatraš da su učesnici i gledaoci zaboravni, te da se ne sećaju da si rekla kako si birala porodicu pre Bojane? – upitao je Goran Todorović.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Moja porodica je meni najvažnija, ali mene niko nije terao da ja biram. Ja sam izabrala svoje srce, u ovom slučaju da budem sa njom i nisam ih poslušala – kazala je Anđela.

– Da li vidiš koliko tebe Bojana vređa i ponižava? – upitao je novinar.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Istina je da jedna drugoj kažemo svašta, ali ja ne opravdavam ni neke svoje postupke, tako da ne mogu za sve ni Bojanu da krivim. Vidim da mene Bojana ponižava, zato nekad i burnije reagijem – kazala je Anđela.

– Ako joj izjaviš ljubav nakon uvreda, da li je ona tebe ponizila ili si samu sebe ponizila? – upitao je novinar Informera.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Ja samu sebe. Volim kad je tu, ali sad se samo družimo. Zajedno svakako nismo. Ja neću sebi više neke stvari da dopustim, a roditeljima imam samo da kažem da je to bio moj izbor i da se ne ljute na mene. Ja pričam neku svoju priču i kako je doživljavam, a Bojana priča neku svoju. Ja puštam da sve ide nekim svojim tokom. Bojana mene dovodi u stanje da ja njoj izgovaram neke reči – kazala je Anđela.

– Anđela, vas dve niste zajedno više, a opet ti sve što radi smeta? Nije li ti poražavajuća činjenica da se od tebe neko javno pere? – upitao je Goran Todorović.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Nije da se Bojana pere, nego neki moji postupci se njoj nisu dopali, to je zamerila i tu su problemi – kazala je Anđela.

– Kako reaguješ na to kad Bojana kaže da voli svoju bivšu devojku? – upitao je novinar.

– Meni te stvari nisu jasne. Kad se Bojana nasmeje onako kiselo dok ja besnim, ja to ne mogu da razumem. Bojana je meni napisala na ruci da me voli, kako onda voli i nekog drugog? – rekla je Anđela sva usplahirena.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Bojana ti nikada nije rekla da te voli, a ti trčiš za njom – dodao je Janjuš.

– Bojana, da li Anđelu voliš kao prijateljicu, drugaricu ili cimerku? – upitao je novinar.

– Nikada nisam rekla da je volim, nego sam joj tad napisala nešto na ruci kao potvrdno za nešto sasvim treće. Nikada nisam rekla Anđeli da je volim – rekla je Bojana.

– Rekla si da više nema nazad. Šta je Anđela uradila, pa ti se toliko gadi? – pitao je novinar Informera.

– Prešla je sve granice koje je moj karakter mogao da trpi. Ne želim i neću – istakla je Bojana.

Lepa Brena šokirala odgovorom: Na pitanje da li Priju smatra naslednicom, evo šta je folk pevačica rekla

sledeća vest

TV

Zašto se Evropa plaši Rusije? U najtežim vremenima Srbija uspeva da zadrži svoju nezavisnost! (VIDEO) Darija Kisić: Uvedena su dva nova skrininga za novorođenčad! Država svaki dan pomaže porodicama sa decom obolelom od retkih bolesti! (VIDEO) Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Live TV

Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Rusija glasa, a svi znamo šta će biti rezultat. Ipak, ne znamo šta Zapad sprema! Nebojša Berak, magistar ekonomskih nauka bio je gost „Info dana“ i on je govorio o izborima u Rusiji. Njemu se u studiju „Informera“ priključila i Radojka Tmušić, slavistkinja i spisateljica i pukovnik u penziji Ljuban Karan. Političar Dragan Stanojević javio se preko vajber uključenja direktno iz Moskve, kako bi komentarisao izborni proces.

Rusi spržili Ukrajince i zapadne plaćenike u Odesi! Ignjatović: Putin usavršava novo naoružanje! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst