Bliži se pun Mesec u Lavu, a Pluton se već nalazi u Vodoliji, tako da će februar biti astrološki izazovan period u kojem će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Sezona Vodolije je stigla, a Pluton se takođe nalazi u ovom znaku, tako da će pojedini događaji zasita biti sudbinski u narednom periodu.

Ukoliko ste imali utisak da u januaru sve ide sporo pod uticajem planeta u Jarcu, zanjte da će dominacija znaka Vodolije to itekako da promeni.

Saznajte kako će planete biti naklonjene vašem znaku Zodijaka za novac tokom februara:

Foto: pixabay.com

 

OVAN

Na početku meseca nećete imati utisak da se bilo šta pomera sa mrtve tačke, ali će od 13. stvari početi da se menjaju. Naglašeno jedanaesto polje donosi vam pomoć prijatelja i zaradu. Takođe, od sredine februara imate šanse da dobijete povišicu.

BIK

Iskoristite prvu polovinu februara da ostvarite saradnju sa inostranim firmama za novac. Drugi deo februara vam ne odgovara, pa ćete imati i veće troškove.

BLIZNACI

U prvom delu meseca imate šanse da rešite pitanje nasledstva. Međutim, drugi deo februara donosi vam novac iz inostranstva. 

Foto: Shutterstock

 

RAK

Prvi deo februara donosi vam troškove, naročito ako ste u braku. Voljenoj osobi će trebati vaša finansijska podrška. Od 15. februara imate mogućnost da dobijete sponzorstvo za veliki poslovni projekat.

LAV

Ukoliko imate poslovno partnerstvo, znajte da će sredina februara da donese kulminaciju. Smatraćete da je vaš deo zarade manji u odnosu na to koliko radite, tako da budite obazrivi. Ukoliko sarađujete sa Vodolijom, slede vam novi pregovori o novcu.

DEVICA

Mesec februar može da vam donese bolje plaćenu poslovnu ponudu. Početkom meseca ćete raditi na tome da unovčite nešto što vam je dosad bio hobi, a onda ćete dobiti i ponudu. Do sredine meseca igrajte igre na sreću.

VAGA

Planete će od sredine februara početi da rade konačno za vas, tako da ćere se finansijski oporaviti. Možete lako da dobijete ponudu da radite nešto što je kreativinije, a bolje plaćeno.

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

Iskoristite prvi deo meseca za zaradu, jer vas od sredine februara očekuju veći troškovi. Imaćete i rasprave sa poslovnim partnerom u drugom delu meseca, tako da ćete biti finansijski nezadovoljni.

STRELAC

Slede vam novi pregovori o novcu. U svakom slučaju imate šanse da dobijete nešto što ste zaslužili finansijski, a druga polovina februara je odlična za pregovore.

JARAC

Pluton u drugom polju donosi vam mogućnost za veliku zaradu. U narednim godinama ćete uvideti da ste se finansijski obezbedili, a planete će vam to omogućiti. Više novca ćete imati od sredine februara.

VODOLIJA

Naglašeno dvanaesto polje donosi vam tajne pregovore, a mnogo toga zavisi od vaše lične inicijative. Saturn u drugom polju vas tera da štedite, tako da ćete imati utisak da puno radite, a malo zarađujete.

RIBE

Iskoristite podršku prijatelja u prvom delu meseca da zaradite dodatni novac. Od 13. februara novac vam dolazi iz zatvorenih organizacija i mnogi pregovori će biti tajni. 


Sutra tačno u 18.54 časova stiže neverovatan događaj! Pun Mesec u Lavu donosi kraj jednog životnog ciklusa - 4 znaka neka se spreme

sledeća vest

Originalni tekst