Bliži se pomračenje punog Meseca u Vagi (25. mart), a položaj planeta će određenim znakovima Zodijaka više odgovarati za novac nego ostalima.

Izazovni aspekti na nebu upozoravju nas da ne pravimo ishitrene poteze, naročito one koje se tiču finansija. Zbog punog Meseca u Vagi mnogi ljudi će imati potrebu da donose odluke afektu.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 30. marta, među njima su znakovi kao što su: Ribe, Ovnovi, Škorpije i Lavovi.

RIBE

Sunce i Merkur u Ovnu donose vam manju zaradu, ali će to biti sasvim dovoljno da nadoknadite troškove. Posredstvom osobe u znaku Ovna možete da profitirate.

Foto: Shutterstock

 

OVAN

Sezona vašeg znaka donosi vam brojne mogućnosti, ne samo za novac, nego i u svim ostalim oblastima vašeg života. Iskoristite ovaj period.

ŠKORPIJA

Dobri asekti Jupitera donose vam zaradu kroz poslovno partnerstvo. Odlična nedelja za uvećanje zarade. 

LAV

Sunce i Merkur u Ovnu vam odgovaraju, pa se novac lepi za vas. Jedna osoba iz inostranstva će vam ponuditi novi posao.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Strelac.

Sunce je ušlo u Ovna! 3 horoskopska znaka neka se spreme za novi početak

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst