Rok muzičar i član žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću u severnoj Makedoniji, nakon koje je jedna ženska osoba izgubila život. Pevač se nakon tragedije ne oseća dobro i traži stručnu pomoć kako bi prevazišao traume.

U saobraćajnom udesu koji se pre svega nekoliko dana dogodio u severnoj Makedoniji, a u kojoj je jedna osoba izgubila život, popularni roker Đorđe David, srećom, prošao je sa lakšim telesnim povredama. Nakon što je podvrgnut analizama krvi, ustanovljeno je da nije bio pod dejstvom alkohola i drugih opijata.

Foto: ATA images/Društvene mreže

 

U ovom udesu učestvovala su tri automobila, među kojima je bilo i vozilo marke „opel insignia“, kojim je upravljao Đorđe. 

Muzičar je već jednom proživeo sličan horor, kada mu je otac stradao u saobraćajnoj nesreći, dok je on za dlaku izbegao smrt. 

Izvor blizak pevaču govorio je za Republiku, te otkrio da se Đorđe oseća loše i da od momenta nesreće ne može da spava:

Foto: ATAIMAGES

 

– Đorđe nije dobro! Iako se fizički skoro skroz oporavio, psihički uopšte nije. Traži psihijatra, ne može da spava, čuje urlike i krike, stalno su mu scene udesa pred očima. Ne znamo kako će se oporaviti od ovoga, definitivno mu je potreban razgovor.

Roker trenutno ne može da napusti državu i oduzeta su mu dokumenta, što dodatno utiče na njegovu psihu:

– Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva Kumanovo, stranom državljaninu koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Tabanovca izrečene su mere opreza – privremeno oduzimanje putnih i drugih isprava (lična karta i vozačka dozvola) za prelazak državne granice i u obavezi je da se javi Sudu – obaveštava Državno tužilaštvo u Skoplju, prenose makedonski mediji.


sledeća vest

Originalni tekst