Anđela je iskreno pričala o porodici i tom prilikom priznala da se nada da su promenili mišljenje po pitanju njene veze sa Bojanom.

Anđela Šparavalo bila je gost kod Marka Janjuševića Janjuša i Milene Kačavende u emisiji „Radio amnezija“. 

Ona je tom prilikom pričala o svom odnosu sa Bojanom Pavlović, kao i svojoj porodici koja se proviti vezi sa devojkom. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Anđela dobar dan, kako se osećaš ti? – pitao je Janjuš.

– Nisam očekivala taj poziv ali mi je drago što sam videla svoje. Deluju mi svi okej, u faci su izgledali prelepo – rekla je Anđela.

– Kaži šta zapravo misliš i da li si u njima videla bol? – pitao je Janjuš.

– Ja sam svesna da oni nisu za ovaj odnos, ali ja ne mogu protiv svojih emocija, to sve zavisi od nas dve. Ja ne mogu da se odvojim od nje jer sam se vezala za nju, ne želim da se odvojimo, ona nije ni za šta kriva, za sve sam ja kriva – rekla je Anđela.

Foto: Youtube printscreen

 

– Šta očekuješ kad izađeš, šta će se desiti ako se vas dve razdvojite trajno, kako misliš da će to da izgleda napolju? – pitao je Janjušević. 

– Stvarno ne znam, mogu da ti odgovorim kad budem izašla napolje, ali sad ne znam. Ja bih volela da me moji sačekaju kad izađem napolje. Tata mi je rekao da me se nikad neće odreći, da sam ja njegova krv i to mi je najbitnije – rekla je Anđela.

Foto: Youtube printscreen

 

– Kaješ li se što si ušla u ovaj odnos? – pitao je Janjuš.

– Ne, ja sve radim iz ljubavi i mogu da kažem da sam se zaljubila u Bojanu. Mi nismo sad zajedno, ali spavamo zajedno – rekla je Anđela.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

sledeća vest

Originalni tekst