Velika tragedija zadesila je Milenu Kačavendu jednu od favorita najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima.

Takmičarka „Elite“ Milena Kačavenda je pre tri dana sahranila majku, a danas je šokirala i učesnike, ali i gledaoce rijalitija kad se pojavila na vratima Bele kuće. Cimeri nisu očekivali da će se tako brzo vratiti u rijaliti, dok je publika primetila nešto drugo.

Foto: youtube prntscreen/Zadruga Official

 

Naime, mnogi korisnici društvenih mreža zaključili su da Milena ima veće usne nego kad je izašla iz „Elite“, pa su se tako pojavili navodi da ih je napumpala. Odmah su usledili hejt komentari.

Foto: printscreen

 

„Da li je ova radila usta? SAD!!! – pisalo je na jednoj od slika koje su se našle na društvenim mrežama od kako se Milena vratila u Elitu. 

„O, moj Bože“, „Popravila botoks“, Koga ova laže, nije ništa gledala, a bila osam dana napolju? Ma važi, eto mi smo svi glupi“, „Nije gledala joj, a sve zna šta se dešava“, „Mogla je da ispoštuje crninu barem 40 dana, bila joj je majka“, „Koja zmija“, „Vratila se radio Mileva puna informacija“, „BItno da je pumpala usta, Bože sačuvaj“, samo su neki od komentara ispod raznih objava.

Foto: Goran Todorović

 

Inače, Kačavenda je i sama otkrila cimerima da su je sačekali hejt komentari kad je izašla.

– Znate koji hejt sam dobila jer sam tražila da mi se kupe cigarete… Kao zona sumraka… Ja sam u totalno bestežinskom stanju. Znaš, prošlo je vreme, nisam je viđala… Sreća pa sam ono izašla da je vidim. Jutros sam upalila sveću, kao da sam došla kod neke komšinice – ispričala je Kačavenda danas cimerima, dok je otvarala dušu o sahrani svoje majke.

Haos u Šimanovcima! Obezbeđenje u cik zore uletelo u Belu kuću!

sledeća vest

Izbori 2024

Ana Brnabić se sastala sa predsedavajućim iz OEBS-a i najavila još jedan sastanak

Izbori 2024

Ana Brnabić se sastala sa predsedavajućim iz OEBS-a i najavila još jedan sastanak

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predsedavajućim Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i ministrom spoljnih i evropskih poslova i trgovine Republike Malte Ijanom Bordžom i obavestila ga da je sutra pozvala sve parlamentarne stranke na još jednu rundu razgovora o implementaciji preporuka Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR).

Sutra nastavak konsultacija u Skupštini, pripremljene zakonske izmene! 'Izbori nisu pijaca' - Božić: Principi i Tepić ne idu zajedno! Nikolić: Narod je davno lopove poslao u političku prošlost

Izbori 2024

Nikolić: Narod je davno lopove poslao u političku prošlost

Ne zna se da li žalosnije ili odvratnije izgleda kako je Đilas upregao sve svoje službenike da svakodnevno klepeću priču o bojkotu izbora, ne bi li ga na taj način spasili od odgovornosti za loš rezultat i činjenicu da je narod, davno, lopove i tajkune poslao u političku prošlost.

Terzić: Ponoš je uz najveće lopove i uništitelje srpske države

Originalni tekst