Prema astrologiji postoje određeni dani ove godine koji su najpovoljniji za produbljivanje veze.

Prema astrologiji, najbolji datumi za brak su oni koji su povezani sa Venerom i Jupiterom, dve moćne planete koje donose harmoniju, sreću i strast kada aspektuju jedna drugu ili druge planete.

Prethodnih dana proslavili smo divni običajni praznik Mladence, kada parovi koji su se venčali u poslednjih 12 meseci slave kada su stali na ludi kamen, možda ste još pod utiskom i pravo je vreme da razmislite kada bi mogli da im se pridružite tokom ove godine.

Naravno, svaka pojedinačna natalna karta igra glavnu ulogu u najboljim danima za venčanje ili veridbu, ali prema pisanju „Your Tango“, postoje određeni datumi u 2024. godini koji su veoma povoljni za to.

Foto: pexels.com

 

25. mart

Ovi dani bili su veoma povoljni dani za veze jer se Venera, uzvišena u Ribama, spojila sa Saturnom, planetom posvećenosti, što čini vašu vezu ne samo emocionalnom i strastvenom, već i dugotrajnom. Od juče, 25. marta traje povoljan period. 

A pritom, „lepak“ svake veze je Saturn. Potreban nam je i Saturn u sinastriji da bi se partneri vraćali jedan drugom i da bi obe strane bile voljne da rastu i da se vole kako prolaze godine. Saturn je tako alat koji pomaže obema stranama da se izjednače i daju sve od sebe vezi.

Saturn je takođe planeta posvećenosti, pa iako može da daje osećaj da je „hladan i krut“, u Ribama nudi toplinu, optimizam i prilagodljivost, zbog čega svaki brak tokom ovog vremena postaje zanimljiv. Uz Veneru daje dašak romantike, strasti i optimizma svakoj vezi.

Od 7. do 22. maja

Kada se Venera u znaku vladavine u Biku, spoji sa Jupiterom nastaje novo veoma plodno, romantično i izobilno vreme.

Venera je u ovom periodu u prebivalištu u Biku, pravo  mesto gde ova planeta napreduje. Imati ovaj aspekt u bračnoj karti može da vam donese mnogo pozitivnih stvari jer Venera u ovom zemaljskom znaku takođe promoviše stabilnost.

Ova planeta u Biku je metodična i uživa u lepoti sveta. Brakovi pod ovim tranzitom imaju umetničku, strastvenu i koketnu dinamiku. Venera je tada razigrana i očarava, a veza stvorena u ovom periodu vremenom raste, partneri se razvijaju i pošto je fiksnog modaliteta, odnos će se veoma teško promeniti ili prekinuti.

Foto: Shuterstock

 

Od 3. do 5. juna

Ova dva dana juna Venera spaja Sunce, što je pravi trenutak za nove romantične početke. Ovaj očaravajući i svetao tranzit donosi lepotu, optimizam, nadu i mnogo jasnoće.

Partneri će dozvoliti jedno drugom da zablistaju jer niko neće želeti da bude glavni. Među njima u ovom periodu postoji osećaj lojalnosti i posvećenosti zbog ponosa koji gaje jedno za drugo. Ovo je zvezdani period i divan aspekt bračne karte.

Od 3. do 16. septembra

Ovih dana Venera je u Vagi, odnosno u još jednom znaku u kojem ova planeta dominira. Pored toga, i Mesec raste, što pomaže da se stvori uravnoteženo, jednako i pošteno partnerstvo.

Venera u Vagi je dodatno i avanturistički nastrojena, a kako je u kući Vage odomaćena, njeni veličanstveni kvaliteti dolaze do izražaja bez napora.

Imati ovaj aspekt u bračnoj karti promoviše stalnu avanturu, periode rasta i spremnost za komunikaciju. Venera se ovde stara da će partneri da se brinu jedni o drugima, da će da se vole i da uvek budu tu jedno za drugo. Ovo je tranzit koji vremenom može i da poboljšava brak, jer će u ovoj vezi ljubav pobediti sve.

Foto: Shuterstock

 

Pronašao sestru nakon što su ih kao decu razdvojili! Život mu se pretvorio u pakao - trpi neviđenu torturu

sledeća vest

Originalni tekst