Milan Stanković je nedavno odlučio da se polako vrati muzičkoj karijeri.

Pevač Milan Stanković se u jeku popularnosti povukao sa javne scene, jer je imao želju da se zamonaši i svoje vreme je posvetio Bogu i crkvi. Kako mu to nije pošlo za rukom, Milan je odlučio da se vrati tamo gde je stao i da se okrene karijeri. 

Mnogi njegovi fanovi su se oduševili njegovim povratkom u estradne vode, a sada se pevač odlučio za još jednu veliku promenu.

Milan Stanković navodno izbacuje novi album za manje od mesec dana i on će biti nešto potpuno drugačije od svega što je do sada uradio.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Milan Stanković je pre samo godinu dana želeo da postane iskušenik u manastiru Podmajine u Crnoj Gori, ali je na njegovu žalost tada odbijen. Monah pomenutog manastira je obrazložio zašto je doneta takva odluka, koja je očigledno bila odlučujuća da se pevač vrati karijeri.

– Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, tj. našem bratstvu.

– Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro – rekao je tada monah pomenutog manastira.

Prija na jednoj ruci nosi 18.000 evra: Aleksandra nije štedela na sebi, svi su gledali u ovaj skupoceni detalj

sledeća vest

Originalni tekst